Bory hlavně díky výkonu v prvním poločase porazily Bohdalov


Branky


0

Bohdalov prohrál v Borech a ztratil šanci na postup do I. B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory rozhodly v prvním poločase

V souboji dvou celků z horní poloviny tabulky přivítaly čtvrté Bory druhý Bohdalov. Domácí vstoupili do utkání tlakem a v 10. minutě využili první příležitost ke skórování. Přihrávku mezi obranu využil Petr Vaculík a přehodil hostujícího brankáře Martina Mundoka - 1:0. Utkání dále probíhalo ve velkém tempu ze šancemi na obou stranách. Další změna skóre přišla ve 25. minutě. Po výkopu domácího brankáře a po chybě obrany hostů zabíhající Martin Vávra hlavou nezaváhal - 2:0. Ve 30. minutě nahrává Špaček do běhu Vávrovi, ten ale dává do střely velkou razanci a přestřeluje bránu. V další šanci v dnešním zápase aktivní Vávra probíhá obranou Bohdalova, ale poslední obránce jeho příležitost hatí. Ve 41. minutě zahrávají hosté rohový kop, ale ve velké šanci se míč nedostává do odkryté branky Borů. Téměř stejná situace přichází na druhé straně, ale Vávra na míč jen těsně nedosáhne. Ve 45. minutě se ale již domácí dočkali. Miroslav Ochrana si vyměnil míč s Milanem Špačkem a po kličce obránci zakončil střelou, kterou Mundok vyrazil jen k dobíhajícímu Petrovi Vaculíkovi, který ho dorazil do prázdné brány - 3:0.

Bohdalov se snažil, ale vstřelil jen jednu branku

Druhý poločas začali lépe hosté a po rohovém kopu již překonaného Pokorného zastoupil na brankové čáře Petr Vaculík a míč odhlavičkoval. Hosté několika minutový stupňující tlak  zakončují jen střelou do tyče a následnou střelu vyráží Pokorný na roh. Následuje daší série pěti rohů, které Bory přečkávají. Další roh zahrávají také Bory, ale hlavičkující Burian míří těsně nad. V 69. minutě hosté Zdeňkem Novotným přeci jen snižují, když ten vysokou svíčku ve vápně hlavičkuje do brány. Hra se začíná přitvrzovat a padá několik žlutých karet. Pojištění výsledku přichází v 88. minutě zápasu, kdy Ochrana obraným zákrokem nachází za obranou nabíhajícího Vávru, který svůj brejk proměňuje - 4:1. I přes dobrý výkon ve druhé půli tak Bohdalov prohrává v Borech 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase jsme byli lepší. Dařilo se nám naši převahu vyjádřit střelecky. Ve druhé půli hosté přidali, ale nám se výsledek podařilo ubránit.

Sokol Bohdalov
Radim Pokorný: Domácí byli v zápase lepší. Pokud nebudeme proměňovat šance, nemůžeme aspirovat na postup.



Počet diváků: 155. Rozhodčí: Šula Petr - SKRYJA Stanislav, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.