Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky vysoko porazily Vír


Branky


0

O záchranu bojující Vír prohrál vysoko v Počítkách 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky vstřelily v první půli tři branky

Vír přijel do Počítek bojovat o důležité body, které za určitých okolností mohly stačit k udržení v soutěži. Počítky ovšem hosty z Víru vůbec k ničemu nepustily a pohodlně si připsaly další tři body. Domácí od úvodních minut přitlačili hosty k vlastnímu pokutovému území a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí první branku. První velkou příležitost měl domácí záložník Sláma, kdy nedosáhl na přesný centr Odehnala. Změna skóre nastala v 7. minutě. Roman Halamka vymotal dva hráče u rohového praporku a stříleným centrem našel na zadní tyči Petra Hájka, který neměl problém poklidit míč za hostujícího brankáře. Počítky dál bušily do vírské obrany a dočkaly se ve 22. minutě. Střelec Roman Halamka tvrdou střelou k tyči vstřelil svoji první branku v utkání. 2:0 pro domácí celek. Ve 41. minutě se kopal rohový kop a František Toman našel přesně nohu Romana Halamky a ten krásným volejem nedal Preislerovi šanci. Hosté z Víru podnikli v poslední minutě ojedinělou šanci a kupodivu všech přihlížejících vstřelili gól naděje. Poločas skončil tedy 3:1 pro Počítky.

Roman Halámka dokonal ve druhé půli hattrick

Ve druhém poločase se hrál podobný fotbal. Počítky kombinovaly a Vír se jen těžko dostával na polovinu domácích. V 52. minutě zakombinoval na lajně Pavel Němec s Františkem Tomanem a druhý jmenovaný předložil dárek Romanu Halamkovi. Ten ačkoli měl skoro prázdnou branku, počkal si, až k němu doběhne brankář a parádní kličkou ho doslova „vykoupal“. Tím završil svůj hattrick. V následné šanci se ocitl Sláma, ale jeho hlavička skončila pouze na břevně hostů. Poslední branku v utkání vstřelil Ondřej Zajíček, kdy svým důrazem donutil vytvořit velkou chybu hostujícího stopera s brankářem a pohodlně míč poklidil mezi tři tyče. Konec utkání se spíše dohrával. Počítky držely míč a hosté už chtěli být v autech směřující domů.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Chtěl bych hráčům poděkovat, že k zápasu přistoupili zodpovědně. Hosté hráli důrazně, ale hodně věcí nám usnadnili. Vytvořili jsme nový klubový rekord v počtu získaných bodů, za co jsem nesmírně rád.

Jiskra Vír
Marek Matuška: Domácí byli sice lepší, ale rozhodovaní sudích nebylo zrovna spravedlivé, domácí sice vedli tři nula, ale sudí v třicáté minutě neodpískal jasnou penaltu a mohlo to vypadat úplně jinak. Někteří pomezní neví co mají na lajně dělat pokud jim někdo neporadí !!!!!Druhý poločas probíhal ve stejném stylu, domácí měli více ze hry a my jsme hrozili z brejku, ale branky dali domácí. Gratuluji domácím ke třem bodům .



Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - O. Toman [-] , M. Řeháček [-] , A. Kment [-] , F. Toman [-] - L. Sláma [-] (79. R. Klement [-] ) , D. Odehnal [-] , R. Schneider [-] (71. T. Straka [-] ) , P. Hájek [-] (46. A. Svoboda [-] ) - P. Němec [-] (69. R. Němec [-] ) , R. Halámka [-] (58. O. Zajíček [-] ) -

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - K. Řehoř [-] , L. Viktorin [-] , J. Dufek [-] , I. Kadlec [-] - D. Šenkýř [-] , V. Skoumal [-] (74. J. Preisler [-] ) , J. Smolík [-] (79. M. Havel [-] ) , D. Lahodný [-] - L. Piskač [-] , T. Piskač [-]

ŽK: 26. P. Hájek , 80. D. Odehnal - 9. K. Řehoř , 72. I. Kadlec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PROKOP Pavel - KADLEC Lukáš, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.