J. Najmon 55.
D. Hora 67.
M. Dlouhý 81. (vl.)
3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovice otočily zápas s Milovicemi


Branky


55. J. Najmon , 67. D. Hora , 81. M. Dlouhý (vl.) - 7. J. Krátký
0

Milovice dle slov kapitána Jakuba Beneše v Rožďálovicích snad nikdy nezvítězily. Ani přes víru ve vítězství a vedení v půli Milovice nedosáhly na body ani teď, navíc se opět projevila krize v defenzívě i v efektivitě zakončení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milovice soupeře vyšachovaly

Milovice šly do zápasu od začátku s vidinou bodového zisku. Jejich hráči toho v poli naběhali mnohem více a vytvářeli si slušné příležitosti. Do útočení se skvěle zapojovali i obránci, hlavně levý bek Miroslav Dlouhý se svými výbornými náběhy. V sedmé minutě šly Milovice do zaslouženého vedení pohlednou brankou, když vyšachovaly soupeřovu obranu a v následném zakončení uspěl Jan Krátký. Hrál se otevřený útočný fotbal, v němž dominovali hosté, ale vynikající brankář Karel Hospodka jim další šanci nedal.
Vychytal několik tutovek a byl hrdinou domácích, které držel ve hře o body. Milovice se navíc s krizí efektivity potýkají téměř celou jarní část sezóny.
V poločase tak vedli hosté 0:1 a stav byl před druhou půlí stále velmi otevřený.

Domácí zápas otočili

První minuty druhé půle byli stále lepší hosté, ale vyrovnávací branka na 1:1 je zmrazila. Po krásné akci zleva přišel přízemní centr do vápna, který usměrnil Jakub Najmon za Havelkova záda. Nabuzení domácí si začali také vytvářet šance a pomohlo jim také údajně sporné neuznání druhé milovické branky.
V 67. minutě se tak do vedení dostaly nakonec Rožďálovice, Dominik Hora po sprintu s balónem přesně vymetl šibenici. Milovice se ze všech sil snažily o vyrovnání, ale brankář nadále čaroval a nakonec se projevila i obranná krize, když si dal po soupeřově centru vlastní gól Miroslav Dlouhý.
V závěru zápasu ještě několikrát začaroval mezi třemi tyčemi Karel Hospodka a vysloužil si potlesk fanoušků. Lépe hrající Milovice si především kvůli němu z Rožďálovic body neodvezly a na jaře nadále tápou.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Zápas nám okomentoval domácí trenér: "Šlo o velice dobré utkání. Z minima jsme vytěžili maximum, jelikož byl soupeř tři čtvrtiny utkání jasně lepší a běhavější. U první branky nás vyšachoval, ale po našem vyrovnání polevil. Milovice hrály lépe, ale náš brankář čaroval."

AFK Milovice
Jakub Beneš: Ozval se i hostující kapitán: "Byli jsme lepší, ale je to s námi zkrátka složité a krize je nepopiratelná. Nedávali jsme šance a selhávali v obraně, navíc nám nebyl za vyrovnaného stavu uznaný gól. V Rožďálovicích jsem nikdy nevyhrál a možná že to Milovice nikdy nedokázaly. Přesto jsme si na vítězství věřili a dlouho to na něj vypadalo. Nakonec jsme však opět odjeli bez bodu, ačkoliv nám jako v minulých utkáních říkali i hráči a diváci soupeře, že jsme si zasloužili vyhrát."



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
K. Hospodka [-] - M. Hůlek st. [-] (85. R. Černý [-] ) , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] , M. Najmon [-] , T. Ottomanský [-] (68. F. Veselý [-] ) , T. Hoffmann [-] , V. Kunc [-] , R. Vlček [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - M. Dlouhý [-] (85. P. Müller [-] ) , S. Vlačiha [-] , M. Dzurko [-] (62. P. Křivánek [-] ) , V. Tangl [-] , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , F. Novák [-] , P. Zoubek [-] , J. Krátký [-] , I. Plecitý [-]

ŽK: 61. J. Najmon , 88. D. Hora - 9. J. Krátký , 52. M. Dzurko , 64. V. Tangl .
Hráči zápasu: K. Hospodka - M. Dlouhý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - SUCHOMEL Jiří (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.