Kostelka potvrdila roli favorita i proti Městci


Branky


0

Kostelní Lhota doma opět nezaváhala, když předvedla dobrý výkon proti Městci Králové, který přijel ve 13 lidech a poté se potýkal s dalšími problémy v podobě váznoucí, nepřesné kombinace a individuálních chyb, kterými napomohl domácím ke všem čtyřem gólům zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyleta poslal Kostelku do rychlého vedení

Na zápas se doraziila podívat jen necelá padesátka fanoušků a nevalná účast se ukázala i v týmu soupeře - měl k dispozici jen dva hráče na střídání. Převaha domácíh byla očekávatelná a přišla brzy, vytvářeli si tlak a šance, které vedly k rychlému otevření skóre. Matěje Fialu prostřelil ani ne po sedmi minutách hry záložník Jiří Vyleta.
Kostelní Lhota svého soupeře nadále jasně přehrávala a nedávala mu šance v kombinaci, kde si předávala míč mnohem přesněji a smysluplněji, stejně dobře dominovala i v osobních soubojích. Městec si příliš šancí nevytvářel a Jiří Mácha odchytal první půli téměř v čistém dresu.
Očekávané zvýšení skóre přišlo ve dvacáté minutě, když se přesn trefil Michal Pavlík a tečku za prvním poločasem udělal svým gólem ze 42. minuty útočník Michal Drobný.

Domácí přidali ještě čtvrtý gól

Do druhého poločasu vstoupili hosté za velmi nelichotivého stavu 3:0, který velmi snižoval reálnost myšlenek na případný bodový zisk. Nic však dopředu nevzdali a když soupeř po deseti minutách druhé půle vystřídal, provedl trenér Milan Švábenský také změnu, když poslal na plac Radka Libánského místo záložníka Pavla Štoka.
Ani tato výměna však hru Městce příliš neosvěžila a jeho hráči se stále potýkali s problémy v přechodu do protiútoku do soupeřovy dobře organizované obrany. V ní zářil hlavně Tomáš Pokorný, který se sám vydával i na útočné pozice a motal soupeřovům hlavy i nohy. Tlak Kostelní Lhoty narůstal a dočkala se i čtvrté branky, když se podruhé prosadil hráč s číslem deset Michal Pavlík. Do konce zápasu již hráči další šanci neproměnili, a tak Kostlení Lhota snadno uhájila tři body na domácím hřišti vítězstvím 4:0.

NEZAPOMEŇTE ZÁPAS OHODOTIT!



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: "Prohráli jsme 4:0, zápas se nám nepovedl. Hráli jsme špatně, vázla kombinace, soupeři jsme ke gólům napomohli, a navíc jsem měl málo možností na střídání," hodnotil utkání trenér Švábenský.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Kvíz [-] , T. Pokorný [-] , P. Láska [-] , M. Beránek [-] - M. Sládek [-] , J. Vyleta [-] (55. D. Hovorka [-] ) , M. Telipský [-] (70. M. Mácha [-] ) , T. Drobný [-] - M. Pavlík [-] , M. Drobný [-] (65. M. Břichnáč [-] )

Městec Králové
M. Fiala [-] - J. Blažek [-] , L. Hrbáček [-] , P. Novotný [-] , M. Hradečný [-] - P. Štok [-] (60. R. Libánský [-] ) , M. Křovina [-] , R. Tyl [-] , R. Kafka [-] - L. Krejčí [-] , L. Němec [-] -

Hráči zápasu: T. Pokorný , M. Pavlík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hlavička Pavel - ŠŤASTNÝ Roman (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.