J. Fiala 60.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovice nezaváhaly


Branky


60. J. Fiala - 3. F. Veselý , 26. D. Hora , 76. V. Kunc
0

Ačkoliv dovedou Opočnice předvádět i proti týmům z vrchních příček tabulky dobré výkony, tentokrát se jim to proti Rožďálovicím, které v boji o medaile potřebují body, nepovedlo. Někoho tak možná více než zápas zaujalo předávání cen místním bývalým hráčům či jinak aktivním lidem z fotbalového prostředí, kteří slavili šedesáté či sedmdesáté narozeniny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit šel do rychlého vedení

Rožďálovice sice přijely jen ve 13 hráčích, ale v roli favorita. Po vyhlášení místích fotbalových zasloužilců svou dominanci na hřišti potvrzovali, sotva se odpískal začátek utkání. První velkou šanci proměnil už ve třetí minutě František Veselý, čímž dodal Rožďálovicím sebevědomí a potřebný klid, zatímco Opočnice se musely za body naopak pořádně honit.
Hosté přesnou kombinací a často vyhrávanými osobními souboji zápasu dominovali a měli více ze hry. Vedení chtěli navýšit a ve 26. minutě se to povedlo, když svou šanci tváří v tvář brankáři Vojtěchu Strejčkovi proměnil útočník Dominik Hora. Na Strejčkovu bránu šlo do koce první půle ještě několik nepříliš nebezpečných střeleckých pokusů, s nimiž si úspěšně poradil. Přesto na tom byly jeho Opočnice v poločase špatně, výsledek 0:2 jim do druhé půle příliš nadějí na body nezaručoval.

Domácí zahrozili kontaktní brankou

Do druhého poločasu vstoupily Opočnice logicky se změnou v sestavě. O vylepšení herního projevu a změnu skóre se měl postarat Jiří Fiala, který dostal důvěru místo Jana Rychlíka. Opočnice se opravdu dostávala více do hry a s tabulkově lepším soupeřem držela krok. Nejzářivější moment domácích přišel po hodině herního času, kdy síť Hospodkovy brány rozvlnil přesným zásahem právě střídající Jiří Fiala, a ukázal se tak být dobrou volbou. Utkání zdramatizoval, oba týmy hrály na maximum, otevřeně, ale se snahou vyvarovat se zbytečným ztrátam míče. Rožďálovice vše zkušeně zvládly, pohlídaly si absenci dalších velkých domácích šancí ke skórování a naopak si samy pojistily vítězství brankou na 1:3, když se čtvrt hodiny před koncem zápasu prosadil Vlastmil Kunc a dal zapomenout na ojedinělé zaváhání svého týmu v defenzívě.
Rožďálovice tak na hřišti Opočnic potvrdily roli favorita vítězstvím 0:3.

NEZAPOMEŇTE ZÁPAS OHODNOTIT!



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Zápas nám okomentoval člen rady Opočnic Dalibor Vaněček: "Prohráli jsme 1:3, když naši hráči po delší době chybovali snad ve všech řadách a v mnoha ohledech. Rožďálovice naopak hrály dobře a snad všechny své velké šance proměnily. Výkon všech našich hráčů byl špatný a soupeř zvítězil zaslouženě. Posílám navíc fotografie z vyhlašování našich "fotbalových důchodců" při příležitosti jejich šedesátých a sedmdesátých narozenin."




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] , j. Košvanec [-] , J. Rychlík [-] (46. J. Fiala [-] ) , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , Z. Holubička [-] , P. Rychlík [-] , M. Grolmus [-]

FC Trnavan Rožďalovice
K. Hospodka [-] - M. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Najmon [-] , M. Hojsák [-] , J. Hojsák [-] , L. Táborský [-] , F. Veselý [-] , T. Ottomanský [-] , V. Kunc [-] (87. R. Černý [-] ) , M. Hůlek st. [-]

ŽK: 89. J. Potůček - 39. M. Hojsák .
Hráči zápasu: D. Hora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Salava Václav - STREJČEK Matěj (N), ANTOŠ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.