Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovicím se v Kovanicích konečně střelecky dařilo


Branky


0

Milovice na jaře vypadly z formy a dlouho se potýkaly s příliš nízkou efektivitou v koncovce a stejně tak i s nečekanými selháními v defenzivě. Přesto se jim v zápase na půdě Kovanic již zadařilo a i přes nepříliš důrazný vstup do utkání dokázaly soupeře přehrát rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól hosty nezaskočil

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se dle očekávání prezentovali pohledným technickým fotbalem z kopaček mladých fotbalistů, kteří se snažili nejen vyhrát, ale také hrát fotbalově a hrou se bavit. V poli vše technicky i kombinačně zvládali, a tak se často dostávali na dostřel k brance Daniela Dvořáka. Nebylo tak s podivem, že lovil míč ze sítě již v sedmé minutě po přesném zásahu Jana Krátkého. Hostům se však podařilo si zápas ojedinělou chybou v defenzivě zbytečně zkomplikovat, když se v polovině prvního dějství prosadil přes Jana Havelku další hráč s desítkou na zádech, tentokrát domácí Ondřej Kubina.
Soupeřova branka však Milovice vididitelně nerozhodila, vytvářely si mnohem více šancí než soupeř a převýšovaly jej ve všech ohledech, takže hráči věděli, že navrácení vedení do rukou hostů je jen otázkou času. Stao se tak po pouhých třech minutách, kdy se mezi střelce zapsal Pavel Muller.
V poločase tak hosté vedli 1:2, což byl vzhledem k jejich herní převaze pro domácí milosrdný výsledek. Milovice měli k tříbodovému zisku našlápnuto velmi slušně.

Milovice spustily kanonádu ve druhé půli

Ve druhém poločase pokračoval trend nastavený v prvním. Domácí nehráli tak, jak by tým bojující o záchranu měl, dokonce působili, že se snad ani nesnaží. Naopak Milovice, které nemohou postoupit ani sestoupit, se vrhaly do všeho po hlavě a jejich hráči v soubojích bojovali o poznání míče. V 60. minutě tak po zásluze vedli už o dvě branky po gólu Vojtěcha Tangla.
V první půli nadále přetrvávaly problémy Milovic s nedostatečnou efektivitou, to se vškak po přestávce změnilo. Sice útočníci proměnili jen zbytek svých šancí, přesto přidali další tři úctyhodné branky a tak překonali Daniela Dvořáka celkem šestkrát. V 71. minutě se trefil Jakub Beneš, jedenáct minut po něm opět útočník Vojtěch Tangl a vše svou brankou uzavřel střídající Milan Dzurko, který v poločase nastoupil místo Pavla Křivánka.
Milovice si tak z Kovanic odvezly nejen tři body, ale také hezký výsledek potvrzující, že se ze své krize pomalu vymaňují.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Zápas nám okomentoval trenér Kovanic: "Milovice vyhrály zaslouženě. Měly v sestavě hodně mladých hráčů a prezentovaly se fotbalovostí a dobrou technikou. Nám se nedaří, zápas byl z naší strany hrozný. Hráči ho odflákli, nebojovali, jak by měli. Takhle se o záchranu nehraje."

AFK Milovice
Jakub Beneš: Za Milovice nám utkání tradičně okomentoval kapitán, tentokrát také střelec jedné branky: "Se vší úctou k soupeři šlo o jednoznačné utkání. Měli jsme mnohem víc šancí, než kolik jsme dali gólů, ale je pozitivní, že už jsme se začali docela trefovat. Jedinou komplikací byl soupeřův gól na 1:1, ale netrápili jsme se, věděli jsme, že tohle vyhrajeme."



Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kukla [-] , O. Kubina [-] , D. Trégl [-] (73. P. Suchý [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] (36. J. Krátký [-] ) , M. Krejčík [-] , R. Kopecký [-] , J. Jelínek [-] , M. Bureš [-] (60. T. Černý [-] ) , R. Hanuš [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - L. Fér [-] , P. Křivánek [-] (46. M. Dzurko [-] ) , P. Müller [-] , S. Vlačiha [-] , I. Plecitý [-] (82. M. Dlouhý [-] ) , V. Tangl [-] , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , P. Zoubek [-] , J. Krátký [-]

ŽK: 70. M. Krejčík , 72. R. Hanuš - 71. J. Krátký .
Hráči zápasu: V. Tangl .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - KOMÁREK Martin (N), KUGLER Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.