2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec v Přerově nedal neuvěřitelné šance a prohrál


Branky


0

Mezi Městcem Králové a Přerovem se očekávalo vyrovnané utkání. Hráči hostujícího Městce si sice vytovřili obrovské množství naprostých tuovek, proměnili však jen jednu jedinou. Na druhé straně se nic tak neuvěřitelného nestalo a domácí útočníci prostřelili Matěje Fialu dvakrát, čímž si zajistili všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stihli dva góly do poločasu

Útočníci Městce Králové zajížděli na hřiště Přerova s vědomím, že jejich soupeř trpí jednou z nejslabších a nejprostupnějších obranných řad minimálně v jarní fázi soutěže. Hra dle toho vypadala, hosté drželi balón naprostou většinu hrací doby, dobře kombinovali a nebyl snad jediný herní aspekt, v němž by soupeře nepředčili. Čím vynikali byly hlavně šance. Útočníci běželi z poloviny hřiště či z nějakých třiceti metrů na Lukáše Milaniaka nejméně sedmkrát. Za obranu se dostali s naprostou lehkostí, ale na finální fázi si vylámali zuby.
Brankář všechna chabá zakončení likvidoval, většina jich navíc letěla zcela mimo. Přerov se do šancí dostával jen zřídka z protiútoků, přesto se dostal ve 25. minutě do vedení po trefě Jiřího Adamce a gól do šatny dal Matěj Šenkýř. Zabránit tomu nedokázal ani dobře hrající stopěr Městce Matěj Šenkýř.
Hosté tak v půli prohrávali 2:0 a sedmdesátka příchozích diváků snad ani nemohla uvěřit svým očím.

Za Městec tradiční střelec Krejčí jen korigoval skóre

Do druhého poločau vstoupili městečtí fotbalisté snad ještě aktivněji než do prvního, pokud je to vůbec možné. Slabého soupeře zcela přehrávali a nadále procházela většina přihrávek i průniků za obranu. Co však pokračovalo byla krize efektivity. většina zdeptaných hráčů hostí takové utkání snad ještě nezažila. Útočníci opět mnohokrát běželi sami na domácího brankáře a šlo doslova o šance , kdy šlo o přímé střetnutí z očí do očí. Ani jedno z nich však neskončilo vítězstvím ofenzivního hráče. Domácí útok se mezitím stáhl také spíše dozadu a pomáhal bránit dvougólové vedení. Městec se nakonc dočkal alespoň jedné branky, kterou v 83. minutě vstřelil - kdo jiný než - Ladislav Krejčí. Kromě kontaktního gólu se však Městec Králové ničeho dalšího nedočkal a tak jendooznačně ztratil tři body v jednom z nejpodivnějších utkání soutěžního ročníku. 

BYLI JSTE NA ZÁPASE? CO ŘÍKÁTE NA ŠANCE MĚSTCE? MŮŽETE VŠE OHODNOTI!



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Zápas nám okomentoval trenér Městce: "Jedná se o jednoznačnou ztrátu tří bodů. Do Přerova jsme jeli s tím, že jeho obrana je hodně snadno prostupná, což se ukázalo býti pravdou. Bohužel jsme více než deset naprosto tutových šancí nedali, soupeř naopak proměnil vše, co měl. Naši útočníci každých pár minut koukali v samostatných únicích z očí do očí gólmanovi, ale nedali vůbec nic, až na konci se trefil Krejčí. Soupeř byl slabý a ve všem jsme ho přehrávali, každopádně jsem takovýto zápas v životě nezažil a kdo tam nebyl, ten si to snad ani představit nemůže."



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
L. Milaniak [-] - F. Skuhravý [-] , M. Forejt [-] , L. Skuhravý [-] , J. Kadeřávek [-] - M. Šenkýř [-] , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] - T. Galbavý [-] (62. L. Palas [-] ) , J. Adamec [-] (50. A. Galbavý [-] ) -

Městec Králové
M. Fiala [-] - J. Blažek [-] , P. Novotný [-] , L. Hrbáček [-] , M. Hradečný [-] (46. M. Křovina [-] ) - O. Janouch [-] (83. T. Solčanský [-] ) , P. Štok [-] , R. Tyl [-] , L. Němec [-] - L. Krejčí [-] , R. Kafka [-]

ŽK: 62. M. Forejt - 56. J. Blažek , 88. T. Solčanský .
Hráči zápasu: P. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Havlas Petr - NEUHAUSEL Zdeněk (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.