1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:15

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota otočila zápas v Ostré


Branky


0

Kostelní Lhota nadále stíhá první Loučeň. Má zápas k dobru a chybí jí dva body, navíc se obě mužstva střetnou za týden v předposledním kole soutěže. Tentokrát se ani jednomu z těchto favoritů příliš nedařilo, oba po otáčení skóre zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrou poslal do vedení Jiří Dozorec

Do zápasu, který se dal považovat za šlágr kola, vstoupila lépe Ostrá B. Její zkušení hráči mnohem lépe kombinovali a vytvářeli si šance. O to samé se pokoušela i Kostelní Lhota, ale když chtěla z přihrávek ve středu hřiště přejít do protiútoku, většinou ztrácela zbytečně míč, čímž pustila do brejku naopak svého soka. Ten se na dostřel branyk Jiřího Máchy dostával opravdu často, což hosty zamrzelo především ve čtyřicáte minutě. Tehdy Ostrá svou šanci konečně proměnila, o což se postaral vyhlášený kanonýr Jiří Dozorec.
Do konce poločasu měla Kostelní Lhota snažící se o vyrovnání nadále problémy v přechodové fázi, a tak se Jakub Chaloupka mezi třemi tyčemi Ostré příliš nezapotil.
V poločase vedla Ostrá 1:0 a předváděla proti mírnému favoritovi herní projev nad očekávání korunovaný právě vedením.

Kostelní Lhota zvládla zápas otočit

Na začátku druhé půle bylo stále aktivnější mužstvo Ostré B, což se vzhledem k vyššímu věkovému průměru jeho hráčů dalo považovat za překvapivé. Kostelní Lhota však nic nevzdávala a hráči bojovali poctivě o každý míč. Střel nebylo příliš k vidění, dalo se říci, že Ostrá proměnila svou jedinou tutovku v zápase a v 68. minutě se to samé událo i na druhé straně, kdy se v ojedinělé šanci prosadil útočník Michal Pavlík, čímž značně rozjásal své spoluhráče a zesílil plamínek naděje na vítězství. 
Hra se srovnala a dlouho to vypadalo, že utkání skončí remízou. Jako klíčová postava se ovšem ukázal žolík Kostelky, Michal Břichnáč, který nastoupil v 55. minutě a šest minut před koncem zápasu se prosadil po rohovém kopu. Kostelní Lhota tak otočila zápas a své vedení již uhájila. Šlágr kola odehraje i za týden a to právě v souboji s Loučení.

YLI JSTE NA ZÁPASE? JAK SE VÁM LÍBIL? A CO JSTE ŘÍKALI ZÁZEMÍ ČI KLOBÁSE? VŠE U NÁS MŮŽETE OHODNOTIT!



Ohlasy k zápasu



SK Kostelní Lhota
Oldřich Budka: Zápas nám okomentoval trenér Kostelní Lhoty: "Soupeř byl v první půli lepší a nám se nedařila přechodová fáze. Dá se říci, že všechny tutovky v zápase byly proměněny, jinak měl více šancí velmi kvalitní soupeř. Ten se v zápase i ujal vedení, my jsme skóre naštěstí naší vůlí a bojovností otočili."



Sestavy


Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Doseděl [-] , R. Herzán [-] , T. Cabrnoch [-] , T. Moudrý [-] (73. M. Hradecký [-] ) , J. Nedorost [-] , J. Dozorec [-] , L. Vavřík [-] (60. T. Uher [-] ) , J. Vojtěch [-] (18. P. Císař [-] ) , P. Čáp [-] , T. Birkuš [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Kvíz [-] , T. Pokorný [-] , M. Beránek [-] , J. Čábelka [-] - T. Andrle [-] (75. M. Mácha [-] ) , M. Bláha [-] , M. Telipský [-] (84. D. Hovorka [-] ) , M. Sládek [-] - M. Pavlík [-] (82. T. Drobný [-] ) , M. Drobný [-] (55. M. Břichnáč [-] ) -

ŽK: 69. T. Moudrý - 88. T. Pokorný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Salava Václav - SOUKUP Milan, KARLÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.