FOTO Tým ENDECO Zdejcina se se tak mistrem IV. A třídy a poslední zápas v Osově zakončil remízou


Branky


0

První tým tabulky ENDECO Zdejcina poslední zápas sezóny sehrál na hřišti Osova. Utkání nakonec skončilo remízou a Zdejcina si ještě na hřišti Osova užila začátek oslav mistrovského titulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osov překvapivě vedl po první půli

V posledním kole sezóny Osov na svém domácím hřišti uvítal první tým tabulky ENDECO Zdejcina. Zápas začal úvodním hvizdem pana rozhodčího Jana Špicla. V páté minutě zápasu rozhodčí vytáhl první kartu zápasu, obdržel ji hráč Osova Jakub Bábíček. Začátek zápasu byl vyrovnaný a akce byli k vidění na obou stranách. V patnácté minutě obdržel kartu Lukáš Helebrant z týmu hostů. Po prvé se trefili hosté ze Zdejciny, ve dvacátédruhé minutě poslal svým gólem do vedení hosty Milan Chovančík. Hned po této úvodní brance dostal Jindřich Rotta ze Zdejciny žlutou kartu. Dvacátáosmá minuta přinesla další žlutou kartu, dostal ji kapitán domácích Jan Hošťálekza odkopnutí míče v přerušené hře a o čtyři minuty později dostal žlutou kartu i jeho spoluhráč  Jan Šmejkal. Vyrovnávací branka přišla ve třicátéčtvrté minutě, za domácí se trefil Jaroslav Kubrycht. Dvě minuty po tomto gólů padla i poslední branka poločasu, domácí hráč Jakub Bábíček utekl obraně a šel sám na brankáře Šafránka ten vyběhl z brány a s Bábíčkem se srazil, ten srážku ustál a balon dopravil až do sítě. Díky této brance domácí vedli 2:1 . Do konce prvního poločasu se naskytlo několik dalších šancí, jak na straně domácích, tak u hostů, ale ani jedna ze střel nedoletěla až do sítě. První poločas tak rozhodčí ukončil ve čtyřicátépáté minutě a do šaten se odcházelo za stavu 2:1 . 

Červená karta pro domácího kapitána za hrubé nesportovní chování a vyrovnávací branka hostů v posledních minutách zápasu

Do druhého poločasu oba týmy po pauze nastoupily s chutí vyhrát, na hře to bylo vidět. Do šancí se více dostávali hosté, ale jejich střely šly buď mimo branku, nebo je vyrazil brankář domácích. V padesáté minutě přišla další žlutá karta, dostal ji Jan Hošťálek ml. o dvě minuty později dostal za hrubé nesportovní chování, strčení do protihráče v nepřerušené hře a plivnutí na protihráče, druhou žlutou kartu Jan Hošťálek st. a tak přišla červená karta a musel opustit hřiště. Výrok rozhodčího se mu ale nelíbil a při odchodu panu rozhodčímu ještě sprostě nadával. Hra musela být přerušena déle, jelikož hráč Hošťálek nechtěl opustit střídačku, nakonec odešel, ale při odchodu do šaten ještě stihl plivnout na diváky kteří seděli na tribuně. Domácí tým tak zápas dohrával v deseti.  V padesátéšesté minutě dostal žlutou kartu i tým hostů za faul ji od rozhodčího dostal Jroslav Vandas, ten v šedesátéprvní minutě odešel ze hřiště a nahradil ho útočník David Pikl. Střídalo se i u domácích, v šedesátédeváté minutě hřiště opustil Jan Šmejkal a nahradil ho Robert Plicka. Další střídání proběhlo v sedmdesátéprvní minutě na straně hostů, z hřiště odešli hned dva hráči Jindřich Rotta a Patrik Kroka, místo nich na hřiště nastoupili Martin Lepšík a Radek Roubal. Hosté měli mnoho gólových šancí, ale žádná nedoletěla až do sítě. V osmdesáté minutě střídali opět domácí, z hřiště odešel Marek Poluk a nahradil ho Jakub Chvojka. Poslední branka zápasu padla v osmdesátéosmé minutě, do sítě domácích se trefil David Pikl ze Zdejciny a vyrovnal tak skóre na konečných 2:2 . Domácí ještě jednou střídali Jan Hošťálek odešel a místo něj nastoupil Jan Rajský. Stihla padnout ještě i jedna žlutá karta, dostal jí hráč domácího týmu Jaroslav Kubrycht. Pan rozhodčí ukončil zápas v devadesáté minutě za stavu 2:2 a hosté si ještě na hřišti Osova užili první oslavy svého titulu. Jak je již zvykem, tak na zápas dorazilo velké množství fanoušků Zdejciny, ty po zápase svůj oblíbený tým odměnili dlouhým potleskem. Přímo na hřišti dostali hráči Zdejciny ještě medaile a pohár, což pro ně bylo překvapení připravené od třech žen hráčů. Stihlo se udělat ještě několik fotografií s fanouškama a pak se mistři IV. A třídy vydali na oslavu svého titulu.



Ohlasy k zápasu


SK Osov
Martin Šafránek- brankář: Dnešní zápas sice neskončil výhrou, ale první místo v tabulce je naše! Jsme šťastní a děkujeme naším fanouškům za podporu.




Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPICL Jan - PROCHÁZKA Karel (N), BUDÍN Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.