Bobrová v zápase kde bylo vidět devět branek, rozdrtila Vír


Branky


0

Bobrová si připsala první vítězství v sezóně, když vysoko porazila Vír 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová otočila průběh první půle šesti brankami

Domácí v minulém kole vydolovali první bod v Borech, hosté přijeli ověnčeni vysokou výhrou nad sestoupivším Radostínem, takže se očekával vyrovnaný boj.
Zápas začal pro domácí téměř klasicky. Ztráta míče za velkým vápnem, faul, lehká střela z trestňáku doprostřed, kterou golman nezkrotil a gól, který zaznamenal Jaroslav Dufek. Chvíli poté mohli hosté přidat pojistku, ale z malého přestřelili. Domácí se dočkali brzkého vyrovnání v 15. minutě, kdy Vojta Křepela naservíroval Jirkovi Svobodovi. Za tři minuty Vojta Křepela dotlačil po menším závaru míč podruhé do hostující brány. Od té doby začali domácí až nečekaně dominovat, tutovky spálili Mašek, Svoboda a Křepela, až teprve Jirka Svoboda dvěma slepenci v 27. a 31. minutě pohnul stavem a uzavřel svůl hatrick. Ve 41. minutě se pak hlavou prosadil Hájek, který byl ve 44. minutě na konci krásné kombinace, kdy s přehledem zúročil uličku od Podborského a uzavřel málo vídaný obrat.

V druhé půli byly uděleny dvě červené karty

Do druhého poločasu hosté změnili rozastavení a ač se domácí dál snažili, už se jim tolik nedařilo a hra se odehrávala spíš ve středu hřiště. Přesto se v 69. minutě po rohovém kopu prosadil hlavou Michal Hájek a i on si zapsal hatrick. Největší vzrušení druhé půle nastalo v 70. minutě, kdy si po ostrém souboji na hranici velkého vápna žačli domácí golman Petr Hamřík a hostující Lukáš Piskač vyměňovat velmi ostré a peprné nadávky a oba byli vyloučeni. Do brány domácích se postavil Dan Roháček a v 79. ninutě podcenil centr Davida Šenkýře, který mu zapadl k přední tyči. Pak byly ještě dvě nebezpečné situace na obou stranách, ale skóre se již nepohnulo a zápas tak skončil nečekaně vysokou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Hrůzný úvod jsme přežili ještě dobře, pak jsme se vypnuli k výbornému výkonu a tentokrát nás nezradilo ani zakončení. Druhá půle byla tentokrát horší, asi jsme všechen prach vystříleli předtím.

Jiskra Vír
Marek Matuška:



Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - INVALD Lukáš, NEVÍDAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.