2:1
(1:1)
34. F. Trnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov odjel ze Svratky s prázdnou


Branky


10. J. Mayer , 78. Z. Kalina - 34. F. Trnka
0

Svratka po domácím vydřeném vítězství nad Hamry vybojovala další tři body proti Křižanovu, který porazila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas přinesl dvě branky

Svratka po domácím překvapivém vítězství nad Hamry se ve 4. kole okresního přeboru představila před osmdesáti diváky proti Křižanovu. Ten hraje v poslední době lépe na hřištích soupeře, což potvrdil v derby utkání v Jívoví.

 

Domácí do utkání vstoupili s větší chutí a v 10. minutě se jim povedlo skórovat po pěkné akci se prosadil Jan Mayer - 1:0. Po vedoucí brance domácích se hosté pokoušeli vyrovnat, ale většina hry se odehrávala mezi šestnáctkami.

 

Snaha hostí nakonec přeci jen vyústila ve vyrovnání, když se trefil v 34. minutě Filip Trnka - 1:1. Do konce poločasu se již nic podstatného nestalo a oba týmy odcházely za velkého vedra do kabin za zaslouženým občerstvením.

Kalina rozhodl v závěru o výhře Svratky

Do druhého poločasu vstoupili domácí tlakem a touhou ztrhnout vedení na svoji stranu. Svratečtí byly několikrát blízko ke skórování, ale buď hostující Bajer v brance Křižanova, nebo nepřesná koncovka k brance nevedla. Snaha domácích nakonec vyústila v 78. minutě, když se trefil za Bajerova záda nejlepší hráč zápasu Zdeněk Kalina - 2:1.

 

Závěrečné minuty si domácí již pohlídali výsledek a tak se mohli domáci diváci radovat již podruhé v sezóně z tříbodového zisku.

 

Příští kolo čeká Svratku zápas na hřišti Radostína, kde zatím pohořely jak Bory, tak nováček z Jívoví. Svratka sem pojede uhrát lepší výsledek, protože zatím vždy odjela s pořádným přídělem. V Osové Bítýšce to bylo 0:5 a v Bohdalově na hřišti lídra soutěže dokonce 0:6. Křižanov čeká doma letos velmi dobře rozjetá rezerva Nové Vsi, která prohrála poprvé až v minulém kole doma s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek: Řekl bych, opět velmi kvalitní výkon domácích, proti velmi nebezpečnému soupeři. Stále se potýkáme s marodkou, ale na svrateckém „pažitu“ se vždy vyburcujeme, a to je dobře! Vítěznou branku jsme dali až v závěru zápasu / 10 minut do konce/, ale nevyužili jsme v průběhu minimálně tří tutovek. Je to zasloužené vítězství, s Křižanovem to nebude mít totiž nikdo lehké.

SK FC Křižanov
Martin Petr - vedoucí družstva: První poločas utkání přinesl vcelku vyrovnaný průběh.Po úvodní brance domácích se nám ještě do poločasu podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase ale Svratka začala postupně navyšovat svůj tlak a na ten jsme bohužel nedokázali adekvátně reagovat. Po několika neproměněných šancích a našich chybách nakonec domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


SK Svratka
V. Šmahel [-] - J. Vítek [-] , M. Musil [-] , P. Moučka [-] , T. Vítek [-] - M. Moučka [-] , J. Pech [-] , J. Lédl [-] (71. D. Mayer [-] ) , P. Makovský [-] - Z. Kalina [-] (89. J. Řádek [-] ) , J. Mayer [-] (58. M. Ondra [-] ) -

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] (77. J. Klobása [-] ) , A. Burian [-] (71. M. Král [-] ) , D. Invald [-] , J. Mužátko [-] - P. Štěpánek [-] , M. Petr [-] , D. Fendrych [-] - P. Kaštan [-] , F. Trnka [-] - P. Hladík [-]

ŽK: 12. J. Vítek - 44. D. Invald , 47. P. Kaštan , 56. A. Burian , 89. J. Klobása .
Hráči zápasu: M. Musil , Z. Kalina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.