P. Hanousek 20. (p.)
L. Dvořák 43.
P. Hanousek 83. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko ani v devátém kole výhru neslaví


Branky


20. P. Hanousek (p.) , 43. L. Dvořák , 83. P. Hanousek (p.) - 49. Z. Koutný
0

V rámci devátého kola zavítala do Jemnice, která je beznadějně poslední Chotěboř. Oba týmy jednoznačně potvrdili své formy. Chotěboř dala jasně najevo, že se chce porvat o prvenství v tabulce, zatímco domácí předvedli další nepovedený výkon.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance Chotěboře

Už od začátku prvního poločasu Jemnicko tahalo za kratší konec provazu. Celou první půli jasně dominovala Chotěboř a jejich produktivita se nakonec zúročila ve dva góly. Domácí se dopustili zbytečného faulu ve velkém vápně a rozhodčí Michal Stehlík nařídil pokutový kop, který Petr Hanousek bez problému proměnil. Dvě minuty před koncem prvního poločasu pak přidal branku Luboš Dvořák a Jemnicko tak mělo v šatně hodně o čem přemýšlet.

Jemnický pokus o zmrtvýchvstání byl nakonec zmařen

Do druhého poločasu vletěl úplně jiný domácí tým, než jaký jsme mohli vidět v prvním poločase. Už po čtyřech minutách se ze snížení radoval Zdeněk Koutný. Jemnicko se nadechovalo i k druhému gólu. V následujících deseti minutách drželi domácí balón na svých kopačkách a snažili se skóre vyrovnat. To se jim ale nedařilo, naopak přišla sedmdesátá minuta a Jemnicko odpadlo, do hry se opět dostala Chotěboř. Petr Hanousek, ačkoliv hrál celý zápas na pozici útočníka, tak patřil mezi mozky týmu a rozdával opravdu neskutečné balóny, ze kterých se jeho spoluhráči dostali nejednou do veliké příležitosti. Hosté domácí tlačili čím dál víc, ale brankář Vít Kopeček předváděl neuvěřitelné zákroky. Třetí branku nakonec Chotěboř přidala sedm minut před koncem zápasu, prosadil se Petr Hanousek opět z pokutového kopu.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Průběh zápasu odpovídal naší dosavadní formě. Ze začátku jsme byli absolutně mrtví, a když už se dostaneme do nějaké příležitosti, tak ji dokážeme bravurně pohřbít. Nechali jsme se v některých chvílích zbytečně přehrávat a prohráli jsme vinou individuálních chyb. Skvělý výkon odvedl náš brankář Kopeček, bez kterého by prohra byla daleko větší.

FC Chotěboř
Josef Soural: Byl to těžký zápas, Jemnice hraje dobře i přes jejich postavení v tabulce. Bylo to dost o prvním gólu, který jsme díky penaltě vstřelili my. Po pauze jsme si to zbytečně zkomplikovali, ale díky druhé penaltě jsme zvládli i konec zápasu. Letos všichni říkají, že tři body z Jemnicka jsou povinnost, já si ale myslím, že to takhle určitě není. Jemnici přeji, aby se co nejrychleji dostala ze sestupového pásma, protože tam špatní fotbalisté rozhodně nehrají.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
P. Vykoukal [-] - M. Čáp [-] , J. Hlaváček [-] , P. Ďoubal [-] - O. Bělovský [-] , M. Koutný [-] (87. O. Šimon [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] - F. Janda [-] (73. P. Chlad [-] ) , P. Hanousek [-] , M. Somerauer [-] -

FC Chotěboř
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , M. Máca [-] , J. Rejthar [-] , D. Smetana [-] - O. Frečka [-] , M. Netrda [-] , P. Tesař [-] (85. T. Nevěčný [-] ) , M. Hošek [-] , L. Chalupa [-] (66. T. Bastl [-] ) - M. Axman [-] -

ŽK: 52. L. Dvořák , 61. M. Koutný - 28. J. Rejthar , 55. M. Axman , 82. O. Frečka .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.