1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ledeči se zrodila remíza


Branky


0

V rámci devátého kola do Ledeče nad Sázavou zavítal Havlíčkův Brod a tento zápas byl výjimečný tím, že jako jediný zápas v tomto kole skončil remízou. Zajímavostí nakonec byl počet hráčů Havlíčkova Brodu na konci zápasu, jelikož rozhodčí musel dvakrát vytasit červenou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Havlíčkova Brodu přišla vniveč

Ačkoliv Havlíčkův Brod začal velice dobře, s chutí se hnal za vstřelením první branky, tak paradoxně z prakticky jediné vážné příležitosti udeřila Ledeč. Gól vstřelil v deváté minutě Jan Bláha, ale i tak zůstali hosté mnohem lepším týmem. Další gól nakonec v prvním poločase nepadl a Ledeč tak po první půli vedla 1:0.

Druhý poločas rozhodla vyloučení

Havlíčkův Brod se už od začátku druhé půle snažil srovnat, ale přišla rána pod pás. Po jednom z brejků se dostal domácí útočník do šance a brankář Jiří Kubát zahrál rukou mimo pokutové území, rozhodčí Fridrichovský vytáhl červenou kartu a pro brankáře hostů tak zápas předčasně skončil. Jeho místo mezi tyčemi zaujal náhradní brankář Josef Vaněček. O pár minut později se hostům podařilo srovnat zásluhou Michala Veselského. Havlíčkův Brod se hnal za vítězstvím, ale přišlo druhé vyloučení, tentokrát hřiště musel opustit Henek Jakub, který nakopnul soupeře během přerušené hry. Po druhém vyloučení tempo hry uvadlo a zbytek zápasu se jen dohrával.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Plíšek Miroslav: Nehráli jsme vůbec špatně, naopak předvedli jsme parádní výkon. Celý zápas jsme se hnali za vítězstvím, ale bohužel jsme se nechali dvakrát vyloučit. Kdybychom byli kompletní mohlo to dopadnout jinak. Takto je ale remíza zasloužená.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
V. Svoboda [-] - M. Turek [-] , J. Voplakal [-] , O. Machala [-] , J. Petřík [-] , P. Pešek [-] , J. Pešek [-] , M. Trpišovský [-] (35. J. Bláha [-] ) , J. Gramer [-] , M. Nepovím [-] , F. Gramer [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Berky [-] , D. Hejkal [-] , P. Novotný [-] , K. Svoboda [-] - R. Háněl [-] , O. Štědrý [-] , J. Henek [-] , J. Prchal [-] - M. Veselský [-] , D. Henek [-] (51. J. Vaněček [-] )

ŽK: 19. J. Pešek , 57. V. Svoboda , 62. P. Pešek - 35. J. Henek , 55. K. Svoboda . ČK: 51. J. Kubát , 72. J. Henek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DVOŘÁK Jan, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.