Bohdalov vyhrál vysoko v Radostíně


Branky


0

Po výhře 4:0 v Radostíně vede Bohdalov o dva body tabulku okresního přeboru před Počítkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

V 9. kole okresního přeboru přijel na hřiště Radostína vedoucí tým soutěže Bohdalov. Radostín na domácím trávníku ztratil zatím jen tři body, proto se čekalo zajímavé utkání.

 

V Radostíně se hrálo podprůměrné utkání s nádechem derby a příjemnou diváckou kulisou. Lépe začali hosté, po dvaceti minutách se hra vyrovnala a závěr poločasu patřil domácím, ale gólu se diváci nedočkali. 

Bohdalov vstřelil v druhé půli čtyři branky a rozhodl

Ve druhém poločase se začaly dít podivné věci. Ve 48. minutě unikajícímu Křesťanovi ve skluzu vypíchl čistě míč Večeřa ten mu přepad přes nohu a pískal se trestný kop z hranice vápna, s kterým si poradil Doležal - 0:1. Poté se spíše bojovalo o střed hřiště. Od 60. minuty začali hosté přidávat na obrátkách a domácí obrana se dostávala pod tlak. Zlom utkání přišel v 68. minutě, kdy hostující hráč trefil na zemi ležícího domácího hráče do ramene a k údivu všech se pískala penalta. S tou si poradil opět Doležal a bylo rozhodnuto - 0:2. Pak už se jen po většinu utkání diskutovalo a polehávalo. V 73. minutě šel za protesty pod sprchu domácí Fňukal a hosté přidali v závěru utkání ještě dvě branky v 80. minutě Šimkem 0:3 a v 89. minutě Pejchalem - 0:4

 

V příštím kole přivítá Bohdalov třetí tým tabulky Bobrovou, Radostín se představí na hřišti Křižanova.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Odehráli jsme podivné utkání, začátek nám nevyšel a Bohdalov nás mohl potrestat, což se nestalo, po úvodním tlaku se hra vyrovnala a bylo k vidění spousta nepřesností na obou stranách, na konci poločasu jsme hosty přitlačili, ale branku jsme nedali. Druhý poločas se mi hodnotí s rozpaky k prvním dvoum gólům se nechci vyjadřovat za stavu 0 : 2 bylo rozhodnuto. Bohdalov byl po většinu zápasu lepší a zasloužil si vyhrát, my jsme doma nedali ani gól, co mě moc mrzí kvůli naším divákům a kluky bych chtěl pochválit za bojovnost, disciplinovanost.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: V Radostíně nás nečekalo jednoduché utkání, což se také v první půlce potvrdilo.Domácí byli víc než vyrovnaným soupeřem. Po menší bouřce v kabině, jsme začali více běhat a vytvářet si i šance. Nakonec jsme proměnili čtyři a myslím že zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 102. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - VEČEŘA Pavel (N), VEČEŘA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.