2:1
(1:0)
76. M. Vopršal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:15

8.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov doma porazil Žďár


Branky


7. J. Habanec , 68. M. Kovář - 76. M. Vopršal (p.)
0

Brumov se dostal během zápasu do dvoubrankového vedení. Hosté už jen korigovali z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumov doma vydřel výhru nad Žďárem nad Sázavou. Hosté měli lepší vstup do zápasu, ale hlavička Russe ze 2. minuty si cestu mezi tři tyče nenašla. O pět minut později hosté vyrobili chybu ve středu hřiště, Habanec se protáhl středem obrany jako lasička a nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 1:0. Brumov v následujícím průběhu zápasu byl nebezpečnější, když hrozil hlavně z brejkových příležitostí. Skóre se však do konce první půle už neměnilo. 

 

Po přestávce se obraz hry nezměnil, ale paradoxně mohl Žďár v 50. minutě vyrovnat, ale střelu Maška domácí defenzíva dokázala zblokovat. Branku tak vstřelil Brumov, když v 68. minutě upláchl hostující obraně Kovář a navýšil vedení domácích už na dvě branky - 2:0. Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal Vopršal, který snižoval na rozdíl jediné branky z pokutového kopu - 2:1. Hosté pak mohli srovnat šest minut před závěrečným hvizdem, když Burešův pokus za zády domácího brankáře neskončil. V závěru si už domácí výhru pohlídali a připsali si tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Vladimír Hekerle (trenér): Bohužel venku zatím nejsme schopni konkurovat. Pokud chceme získávat body, musíme být statečnější a předvádět úplně jiný fotbal. Ať chceme nebo nechceme, začínáme hrát o bytí a nebytí v soutěži, to by si měli všichni uvědomit. Zdroj: http://zdarsky.denik.cz/fotbal_region/vrchovina-zustava-po-deviti-kolech-posledni-20160926.html



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] , O. Sucháček [-] - M. Zvoníček [-] (89. P. Vlček [-] ) , M. Novák [-] , J. Vítek [-] - M. Kovář [-] , O. Bartozel [-] (90. J. Búbela [-] ) , J. Habanec [-] (71. P. Naňák [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - Š. Wasserbauer [-] , M. Veselý [-] , M. Vomela [-] - J. Bureš [-] , J. Nedvěd [-] , J. Mašek [-] , R. Sodomka [-] , L. Trojánek [-] (65. L. Jurnečka [-] ) - M. Vopršal [-] , D. Russ [-] (77. J. Havlík [-] ) -

ŽK: 31. D. Juřica , 65. J. Vítek , 75. M. Chovanec , 89. M. Zvoníček - 27. M. Veselý , 45. J. Mašek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - MOŽÍŠ Dušan, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.