Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Vrchovina odjela ze Žďáru s búrem


Branky


0

Vrchovina si odvezla ze Žďáru pětigólový příděl. Hrdinou zápasu byl domácí Vopršal, který vsítil hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tradiční derby vyznělo jednoznačným skórem pro domácí ekipu ze Žďáru nad Sázavou. Už ve 3. minutě se objevil před hostujícím brankářem zcela sám Vopršal, ale jeho míč z jeho kopačky skončil pouze na nohách hostujícího brankáře. Do vedení šla domácí družina až na konci první desetiminutovky, když centr Veselého lehkou tečí dopravil do sítě Sodomka - 1:0. Do dvoubrankového trháku se domácí dostali v samém závěru prvního poločasu, když Vopršál složil reparát, a v samostatném nájezdu nadvakrát pokořil hostujícího gólmana - 2:0. 

 

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Hráči Vrchoviny se sice snažili o kombinaci, ale ta vázla na jejich nepřesnosti. Ždár tak využíval každé příležitosti k tomu, aby chyby svého soupeře nemilosrdně trestal. V 55. minutě zvyšoval už na tříbrankový rozdíl po promáchnutí Bodečka Nedvěd - 3:0. V 69. minutě se dostal k jednoduchému zakončení Vopršal a v poklidu zametl míč do prázdné brány - 4:0. Kalich hořkosti si pak Vrchovina vypila dvanáct minut před koncem, když Vopršal zkompletoval svůj hattrick - 5:0. Vrchovina zůstává po prohře nadále poslední s odtupem šesti bodů.    



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , P. Machatka [-] (33. L. Trojánek [-] ) , M. Vomela [-] , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] , J. Mašek [-] , J. Nedvěd [-] , L. Jurnečka [-] (78. D. Russ [-] ) , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-] -

SFK Nové Město na Moravě
- A. Burian [-] , O. Vícha [-] (81. M. Čírtek [-] ) , D. Bača [-] - R. Blažíček [-] , M. Žák [-] - T. Poul [-] , P. Blažíček [-] , L. Michal [-] , L. Bodeček [-] , P. Dobiáš [-] (46. P. Sodomka [-] ) , P. Šmída [-]

ŽK: 34. M. Vopršal - 54. L. Bodeček , 84. M. Čírtek .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - SEDLÁČEK Tomáš, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.