Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek byl pro nás ještě milosrdný, smutnil trenér domácích


Branky


0

V sobotním duelu s Mírovkou měli naši hráči druhou šanci na bodový zisk v domácím prostředí. Již první poločas však ukázal, že hosté jsou zásadně proti a tomu odpovídalo i dění na hřišti. Hráči Mírovky byli pohyblivější, dravější a fotbalovější a od začátku museli naši obránci čelit jejich četným útočným akcím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po několika minutách po dlouhém autu prodloužil Böhm hlavou na Kaplana, ten však na míč těsně nedosáhl. Poté Bečica jen včasným vyběhnutím zabránil ve skórování Němcovi, který se dostal do úniku po levém křídle. Hosté zahrávali také sérii rohových kopů – bez výrazného zakončení. Až v 10. minutě o sobě dali vědět také domácí, když po faulu na Havla na Dubův centr z přímého kopu nabíhal Martínek, ale jeho střet s hostujícím brankářem byl posouzen jako faul na brankáře. O tři minuty později už „uhodilo“ – po chybě domácí obrany na centr pravého křídla Mírovky naběhl Kaplan a měl dostatek času poslat míč přesně k tyči Bečicovy branky.

Domácí kontrovali útočnou akcí Martínka, po jehož zpětné přihrávce Plachý bombou přestřelil. Po chvíli však rtuťovitý Böhm vybojoval napravo míč a jeho centr trefil Kaplan z voleje do stejného místa jako při první brance.

Hosté pokračovali v náporu a hostující Böhm měl hned tři možnosti ke skórování, všechny však skončily střelami těsně vedle domácí branky. Rodící se příležitost Martínka skončila jeho váháním při zakončení a tak v závěru ještě nebezpečně střílel hostující kapitán Netopilík, Bečicou vyražený míč poslal Böhm opět mimo tři tyče.

 

Ve druhém poločase se začalo podle stejného scénáře – fotbaloví hosté se dostávali do zakončení a domácí se k útočné činnosti dostávali pouze ojediněle. Střelu Kaplana po centru zprava Bečica kryl, stejně jako samostatný nájezd Laciny a střelu Böhma z hranice velkého vápna. Za domácího brankáře musel zaskočit v obtížné situaci po rohu i Matějka, ale po další ztrátě míče na levé straně obrany poslal centr před branku Kaplan a Němec hlavou mířil opět přesně k tyči. Tříbrankové manko domácí nepoložilo a jakoby je naopak donutilo k větší aktivitě. Dubův centr vyrazil hostující brankář Berky jen na roh, po kterém neudržel Matějkovu střelu ze šestnáctky, Martínek touto šancí nepohrdnul a vstřelil první branku domácích. Následovala vcelku povedená čtvrthodina, kterou uzavřel Dubův centr z přímého kopu na domácího kapitána Mezeru, a ten se v zajímavém hlavičkovém souboji v šestnáctce prosadil a snížil na rozdíl jediné branky.

Domácí pak ale opět nezvládli závěr utkání a dovolili hostům ještě dvakrát skórovat. Kaplanův samostatný nájezd ještě Bečica zlikvidoval pádem pod nohy, ale po váhání s odkopem naší obrany čtyři minuty před koncem Böhm vybídl ke skórování Kaplana a v samotném závěru utkání se šikovně hlavou prosadil hostující Lacina.

 

Text: Vítězslav Skopal



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera, trenér: Soupeř byl fotbalovější, agresivnější a dynamičtější v soubojích o míč, výsledek je pro nás ještě milosrdný…

TJ Sokol Mírovka
Jaroslav Holcman, trenér: Přijeli jsme s pokorou, nevěděli jsme, co od domácích čekat a chtěli hrát koncentrovaně, hlavně vzadu na nulu. První poločas se nám vydařil a zaslouženě jsme vedli o dvě branky. O přestávce jsem upozorňoval hráče, že domácí zjednoduší hru a nakopávanými míči se mohou dostávat před naši branku častěji, což se potvrdilo. Pod tlakem za stavu 2:3 jsme však nezpanikařili a z brejkových situací utkání rozhodli.



Sestavy


SK Horní Cerekev
A. Bečica [-] - J. Mezera [-] , M. Martínek [-] (77. T. Pinkas [-] ) , J. Havel [-] , T. Matějka [-] , P. Chadim [-] , M. Duba [-] , L. Loukota [-] (67. M. Brada [-] ) , Š. Filsoch [-] , J. Plachý [-] , A. Šimák [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - S. Böhm [-] , J. Kaplan [-] , R. Němec [-] (73. P. Dvořák [-] ) , P. Lacina [-] , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] (90. L. Semelka [-] ) , D. Dvořák [-] , M. Martínek [-] , J. Rásl [-] , M. Zet [-]

ŽK: 34. A. Šimák , 63. M. Duba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - PŮLPÁN Ondřej, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.