Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť vysoko zvítězila v Radešínské Svratce


0

Díky výhře v Radešínské Svratce se Náměšť dokázala posunout alespoň do neděle do čela tabulky. Domácí nedokázali využít dlouhou přesilovou hru a naopak sami několikrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení

Favorizovaným hostům se výborně povedl vstup do utkání a již ve 2. minutě se poprvé měnilo skóre. Po rohovém kopu se prosadil Jakub Tržil - 0:1. Hosté byli i nadále lepším týmem a v 17. minutě zvýšil na dvoubrankové vedení Vojtěch Rybníček. Domácí se do šancí dostávali pouze sporadicky a hosté kontrolovali hru.

Domácí nedokázali využít dlouhou přesilovku

I po přestávce byli hosté lepší a výborný vstup do druhého poločasu potvrdili i gólově. Po rohovém kopu se v 49. minutě prosadil hlavou Michal Šimončič. Divokou pětiminutovku načala po zbytečném faulu druhá žlutá karta pro hostujícího Pavla Kurtina, který musel v 53. minutě předčasně do sprch. Ihned na to v 54. minutě ovšem hostující Šimončič zvýšil na 0:4. Domácí se snažili vrátit do zápasu v 56. minutě zásluhou Iva Plhala - 1:4, ale na víc se již nezmohli. V 73. minutě zkompletoval hostující Michal Šimončič hattrick a na konečných 1:6 dával v 83. minutě svojí druhou brankou v zápase Vojtěch Rybníček. Hosté si tedy zaslouženě odvážejí z Radešínské Svratky všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň - trenér: Náměšť prokázala svoji velkou kvalitu, ale my jsme jí k tomu hodně pomohli našimi chybami. Kombinačně i technicky na tom byli hosté výrazně lépe.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kylíšek - trenér: Měli jsme dobrý vstup do utkání, kdy jsme vstřelili rychlou branku. Do 30. minuty jsme domácí přehrávali, pak jsme měli menší výpadek. Druhý poločas jsme i přes vyloučení měli ve své režii. Stínem utkání je pouze zbytečné vyloučeni Kurtina po dvou faulech.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Šacl [-] (78. J. Dostál [-] ) , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Novák [-] (62. J. Dvořák [-] ) , J. Janů [-] , J. Chrást [-] , M. Drdla [-] , O. Hudeček [-] (55. R. Havránek [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - V. Rous [-] , P. Čermák [-] , J. Tržil [-] , P. Kurtin [-] - Z. Jonák [-] (58. T. Tržil [-] ) , M. Šimončič [-] , R. Durajka [-] , J. Klíma [-] (70. M. Homola [-] ) - P. Kučera [-] , V. Rybníček [-] (83. M. Veselý [-] )

ŽK: 80. J. Chrást - 34. J. Klíma , 41. P. Kurtin , 59. R. Durajka . ČK: 53. P. Kurtin .
Hráči zápasu: M. Šimončič , V. Rybníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - ŠETEK Jiří, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.