0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec po prvé prohrál


Branky


0

Až v jedenáctém podzimním utkání se dočkali fotbalisté Studence první porážky, a to dokonce na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Studenec zatím předvádí na podzim skvělé výkony a i nyní jim nezbývalo nic jiného než v zápase s nováčkem soutěže Lipníku přijmout roli favorita. Úvod patřil domácím. Hned ve 45 vteřině se dostal k míči v šestnáctce hostů Strnad Jiří, vystřelil, ale trefil pouze břevno. Další šanci měl o 2 minuty později, ale bez úspěchu. V 6. minutě nechala domácí obrana dojít centr hostů až ke Krotkému, ten vystřelil, ovšem Pěnčík s problémy chytil. V 10. minutě Holoubek prošel z pravé strany až do malého vápna, nestačil ale zakončit. Poté se hra vyrovnala. Ve 30. minutě pro zranění odstoupil brankář Urban a nastoupil Svoboda. Ve 39. minutě Mrňa Karel z 12-ti metrů přestřelil. Ve 42. minutě Tomáš Pokorný - roura z 30-ti metrů, nad bránu.

Hosté šokovali celý Studenec

Ve 46. minutě Holoubek šel sám na soupeřovu bránu, Svoboda házenkářským způsobem vyrazil míč pod nohama. V 54. minutě Mrňa Karel nacentroval dlouhý míč z vlastní půle, Holoubek zaběhl za obranu hostů, ale jeho střelecký pokus šel přes bránu. V 58. minutě hosté zaútočili po pravé straně. Centr dostal Rohony na úroveň šestnáctky, míč zpracoval, uvolnil se a vystřelil přesně k tyči 0:1. V69. minutě další velká šance hostů. V 71. minutě Macháčkův pokus o prostřelení brankáře nevyšel. Úroveň hry upadla a více se žlutilo.



Ohlasy k zápasu


Rozhodly neproměněné šance domácích.
Domácí měli po celé utkání více ze hry, ale dobře jsme bránili a chodili zvláště ve druhé půli do rychlích kontrů. Jeden se nám podařilo po krásné akci proměnit a konec zápasu jsme si s přehledem pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Tretera [-] , P. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , F. Hájek [-] (67. M. Chalupa [-] ) , T. Nejedlý [-] - M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , K. Mrňa [-] (72. F. Komárek [-] ) - J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] -

Hajduk Lipník
O. Urban [-] (30. V. Svoboda [-] ) - T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (88. L. Žák [-] ) , L. Macháček [-] (87. J. Procházka [-] ) , A. Rohony [-] , J. Kresa [-] , A. Kisela [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , P. Pokorný [-] (60. R. Fišer [-] ) , J. Jonáš [-] (83. M. Skoumal [-] )

ŽK: 29. J. Strnad , 66. M. Mrňa , 76. M. Tretera - 38. J. Kresa , 53. J. Jonáš , 63. V. Krotký , 82. R. Fišer .
Hráči zápasu: A. Kisela .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, NEUMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.