6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlučín zahrál výborně a bodoval


Branky


22. M. Szotkowski , 26. G. Badalyan , 35. G. Badalyan (p.) , 54. M. Szotkowski , 71. R. Sasín , 87. M. Szotkowski (p.)
0

Domácí fotbalový klub Hlučín odčinil debakl z minulého kola v Uničově a hosté z Kroměříže stále čekají na výhru. Hlučín se doma ukázal v nejlepším světle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře nachystaný mančaft trenéra Valachoviče

Hned v úvodu utkání se domácí Badalyan dostal do šance centrem, který pro hosty zajistil Daniel Šmerda. Pak se z dálky mohl prosadit přímým volným kopem Foltýn, míč skončil za bránou. Další akci měl na kopačkách Szotkowski a v tomhle duchu se nesla první desetiminutovka utkání. V 10. minutě se k míči dostal Silný, ale rozhodčí odpískal ofsajd. Po propadnutí rohového kopu se k míči postavil Steiner a z levé strany vystřelil ke vzdálenější tyči. Gól padl v 22. minutě - z centru doklepl míč Szotkowski (1:0).

 

O pár minut zasáhl Budín výborným zákrokem a zmařil šanci domácím. 26.minuta patřila hlučínským. Z levé strany k pravé tyči kolem Šustra zamířil Badalyan (2:0). Deset minut před koncem utkání rozhodčí odpískal penaltu pro domácí, ke které se postavil Badalyan a nechyboval (3:0). David Klimek zasáhl do sestavy ve 41.minutě, kdy dolů poslal Silného a dal šanci Hromkovi. Slibnou akci měli Hanáci v závěru poločasu, po ose Hromek - Hynčica, ten ovšem Neuberta nenašel.

Střídání se vyplatilo

Do druhého poločasi Hanáci nastoupili s jednou změnou, dolů odešel Hynčica a nastoupil Strašák. V 51. minutě zkusil vystřelit Steiner, bez cíle. V 53. minutě po rohu lízl hlavou míč Budín, jenomže mimo, tohle byla šance na snížení stavu.

 

Nedáš dostaneš.

 

V 54. minutě dostal míč za obranu Szotkowski a přeloboval golmana Šustra (4:0). V 57. minutě se k rohovému kopu postavili Hanáci, Strašák, našel na přední tyči Látala, který míč hlavou doklepl do sítě. Rozhodčí gól neuznal a roh se kopal znovu. V 59. a 60. se žlutilo u Hanáků -  Strašák a Šmerda. Poslední střídání provedl Klimek v 64. minutě, Ferko nahradil Galetku. Dvacet minut před koncem utkání měli Hanáci šanci z malého vápna, bez vyústění. Střídající Sasin se prosadil v 71. minutě z pravé strany (5:0). Další hlavičku po rohovém kopu měl Budín, trefil tyč Hlučínských a dohrát akci Hanáci nedokázali. V závěru utkání vstřelil Szotkowski poslední gól utkání z pokutového kopu (6:0) a dokonal debakl Kroměříže.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér: „Celý tým musím pochválit. Kluci hráli dobře, podařilo se nám odčinit vysokou porážku z minulého kola."




Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - J. Massaniec [-] , V. Heinik [-] , P. Žižka [-] , R. Štefek [-] - M. Lukáš [-] (75. M. Krejčí [-] ) , K. Hudeczek [-] (81. K. Jančík [-] ) , T. Dostál [-] - M. Szotkowski [-] - M. Foltyn [-] , G. Badalyan [-] (70. R. Sasín [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Čep [-] , R. Budín [-] , T. Netopil [-] - D. Steiner [-] , J. Ferko [-] (65. A. Galetka [-] ) , D. Hynčica [-] (46. T. Strašák [-] ) , D. Šmerda [-] - J. Silný [-] (43. J. Hromek [-] ) , M. Neubert [-] - V. Látal [-]

ŽK: 67. K. Hudeczek - 59. T. Strašák , 60. D. Šmerda , 88. D. Steiner .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Trávníček Miroslav - MIKESKA Karel, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.