0:2
(0:2)
14. T. Komenda
42. R. Juřátek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Pokud chcete s Uničovem uhrát body nesmíte jej pustit do vedení“


Branky


14. T. Komenda , 42. R. Juřátek (p.)
0

Uničov má výbornou formu. Tento tým se prezentuje velice účinným fotbalem a na hřišti ukazuje své zkušenosti. Přesvědčil se o tom i třetí tým tabulky Hlučín. Ten po proohře 3:1 v Mohelnici, prohrál 0:2 doma právě s lídrem tabulky z Uničova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničov rozhodl v prvním poločase

Ve 14.minutě se po dlouhém autu Rajnohy dostal k míči Komenda a poslal Uničov do vedení. Jančík našel ve 28. minutě centrem Krauta, který hlavičkoval do břevna. Ve 42.minutě byl v souboji jeden na jednoho faulován Tomáš Vasiljev a to znamenalo penaltu pro hosty. Radoslav Juřátek penaltu proměnil a brankou do šatny zvýšil na 2:0.

Zkušený výkon z bloku

Celý druhý poločas Uničov výborně bránil z bloku a domácí do ničeho nepouštěl. Sám si vytvářel takové pološance, ale nic z toho nebylo. Zkušeným výkonem si tak hosté pohlídali tři body a udehráli druhé utkání bez obdržené branky.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: Do utkání jsme nevstoupili špatně, ale pak jsme dostali branku ze standardky po naší chybě. Uničov je zkušený tým a nesmíte jej pustit do vedení pokud chcete něco uhrát. Měli jsme jedinou šanci, pak už nás tam soupeř nepustil. Byla to pro ně zasloužená výhra.

SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: Do utkání jsme vstoupili dobře. Dali jsme gól po dlouhém autu. Potom měli domácí jedinou šanci, když Kraut nastřelil břevno. Pak jsme dali druhý gól z penalty a domácí jsme už do ničeho nepustili. Bylo to zasloužené vítězství. Teď se musíme nachystat na Mohelnici.



Sestavy


FC Hlučín
M. Virec [-] - R. Štefek [-] , V. Heinik [-] - T. Dostál [-] , K. Hudeczek [-] (85. M. Krejčí [-] ) , M. Lukáš [-] , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] , K. Jančík [-] (74. J. Mac [-] ) - P. Žižka [-] , J. Málek [-] (68. P. Galvas [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] , J. Swiech [-] , R. Juřátek [-] (89. L. Koutek [-] ) - T. Nuc [-] (85. P. Purzitidis [-] ) , T. Binar [-] , R. Vasiljev [-] (87. D. Dostál [-] ) , T. Vasiljev [-] - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

ŽK: 4. M. Foltyn , 21. V. Heinik , 56. T. Dostál - 16. T. Vasiljev , 70. R. Vasiljev .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.