2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 13:00

23.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nepustili jsme je k jejich hře řekl trenér Chromý


Branky


0

Sigma Olomouc B zvládla oba poločasy výsledkem 1:0 a celkově vyhrála své utkání s Hulínem 2:0. Rozhodly o tom góly Ambrozka a Yunise. Minimálně do neděle se dotáhla na Uničov na rozdíl pouhých dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 26.minutě Látal navedl míč z pravé strany střelo zpoza vápna trefil spojnici břevna odkud se míč odrazil k Yunisovi na penaltu, kde to tento hráč dorazil do prázdné brány. Sigma se tak dostala do vedení, které udržela až do konce prvního poločasu.

Pojistku přidali domácí až sedm minut před koncem. Všechno začalo přenesením hry na levou stranu. Po lajně se uvolnil Vichta, který stříleným centrem po zemi našel Ambrozka, který střelou z jedné trefil pod břevno. I díky tomuto gólu zůstali tři body v Olomouci, která tak nadále tlačí na první Uničov.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Utkání mělo dobrou úroveň. Hulín má zkušené kvalitní mužstvo. Všechno začíná Michalem Vyskočilem v obraně a přes Lacigu, který odehrál dobré utkání až k Pospíšilovi v útoku. Dnes zahrál dobře i Ondřejka. Museli jsme je uběhat a nepustit je k jejich hře. To se nám podařilo a jsem za to rád.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Mrzí mě že jsme ztratili body se silným soupeřem ale předvedli jsme dobrý výkon. Byl to vyrovnaný zápas a neproměnili jsme šance.



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
- V. Jemelka [-] , O. Seibert [-] , J. Kotouč [-] - R. Látal [-] , R. Bala [-] (74. M. Antl [-] ) , E. Antwi [-] (58. J. Vichta [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Habusta [-] - - J. Yunis [-] , M. Sladký [-] (86. M. Surzyn [-] ) , M. Reichl [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - M. Šrom [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Minář [-] , V. Ondřejka [-] , R. Goldemund [-] (61. T. Pospíšil [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , M. Malenovský [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 55. M. Reichl - 40. L. Chytil .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.