0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:30

24.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Musíme dát do utkání víc vášně, říká trenér Jelínek


Branky


0

Sigma Olomouc zvítězila na půdě Fastavu jednoznačně 4:0. Dále tak pronásledují Uničov a rozdíl mezi oběma týmy je pětibodový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sigma měla více ze hry

Sigma začala utkání hodně dobře a prvních patnáct minut tlačila svého soupeře. Zahrávala několik rohů a často domácím dělal problémy na pravé straně Látal. Ve 27.minutě se hosté poprvé prosadili, když Yunis prostřelil Dostála. Ve 36.minutě to bylo už o dvě branky Po faulu Tkadlece zahrávala Sigma standardku, kterou po narážečce proměnil Ambrozek.

Nepolevila ani ve druhém poločasu

V 51.minutě byl Vichta úplně sám před Dostálem, ale nedal. V 60 minutě se po rohu hlavou prosadil Kotouč. V 70.minutě Antwi přesnou střelou k tyči stanovil konečný výsledek 0:4. Zlín ještě zahrozil v 75.minutě, kdy Tkadlec trefil břevno.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Další zápas ze série naučných. Největší rozdíl byl v individuální kvalitě a sebevědomí na míči. Zaostávali jsme v důrazu i rychlosti napadání. Když už nejsme kompletní, tak musíme do zápasu dát víc vášně. Tohle bylo málo

SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Zahráli jsme jedno z těch utkání, kde jsme kontrolovali hru. Byla otázka času, kdy se prosadíme. Podle mého názoru jsme mohli dát gól dřív. Pak jsme museli udržet koncentraci a dohrát zápas ve stejném nasazení, což se nám povedlo. Takže dobré utkání.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Vašulka [-] , F. Košák [-] , D. Petřík [-] (74. P. Sklenář [-] ) , F. Novák [-] , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] , A. Tkadlec [-] , J. Janků [-] (46. R. Tkadlec [-] ) , R. Michálek [-] , V. Gettler [-] (57. J. Matyáš [-] )

SK Sigma Olomouc B
D. Gröger [-] - M. Surzyn [-] , O. Seibert [-] , V. Jemelka [-] , J. Kotouč [-] - R. Bala [-] , J. Ambrozek [-] (72. L. Vychodil [-] ) , R. Látal [-] , J. Vichta [-] (66. E. Antwi [-] ) , M. Antl [-] - J. Yunis [-] (70. Š. Danis [-] )

ŽK: 36. A. Tkadlec , 86. R. Michálek - 66. M. Surzyn , 82. L. Vychodil , 85. R. Bala .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - LÍKAŘ Petr, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.