R. Kuba 49. (vl.)
F. Studený 59.
F. Studený 71. (p.)
D. Němeček 73.
R. Nehyba 83.
5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

26.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pět branek ve druhém dějství


Branky


49. R. Kuba (vl.) , 59. F. Studený , 71. F. Studený (p.) , 73. D. Němeček , 83. R. Nehyba
0

Vyškov zvítězil po sedmi utkáních. Odnesla to Mohelnice. První poločas to ale vůbec nevypadalo na to, že by v utkání mělo padnout pět branek, a že by mezi oběma soupeři měl být takový rozdíl ve skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

V prvním poločase si oba týmy vytvořily po dvou šancích. Tu největší měl hostující Svoboda, na kterého proletěl centr přes celé vápno, přes několik hráčů a mohelnický záložník to nečekal a zareagoval až na poslední chvíli a odkrytou branku z pár metrů přestřelil.

Vyškov zářil

Bylo to o tom, kdo dá první gól, tak asi vyhraje a podařilo se to domácím, kteří čtyři minuty po přestávce využili špatné přihrávky Heidenreicha a centr si srazil do vlastní brány Kuba. O deset minut později vstřelil branku Studený. Po ruce jednoho z hostujících obránců byla nařízena penalta, kterou nekompromisně do šibenice poslal opět Studený. Dvě minuty na to se prosadil Němeček. Poslední branku přidal v 83. minutě Nehyba a stanovil konečný výsledek na 5:0.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér MFK Vyškov: Sedm zápasů jsme nevyhráli, takže to byl důležitý zápas, protože nám začalo jít o život. Před utkáním nás bylo devět, Zranění hráči plus nám jeden odjel pryč na vojenský cvičení. Věděli jsme že soupeř je hodně silový mužstvo, ale nakonec se nám to nějak povedlo sestavit a kluci odvedli maximum. Odměnou za jejich poctivost jim byly ty góly, který přišly a jsme rádi, že to tak dopadlo. Kollár se vrátil do brány a udržel nulu, obrana zahrála dobře a Studený 2+2, takže bych ocenil jeho výkon.




Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - J. Hlavica [-] , D. Němeček [-] (84. M. Hladký [-] ) , M. Jeřábek [-] - M. Žoček [-] , L. Lahodný [-] , M. Machálek [-] (80. D. Hodinář [-] ) , M. Matocha [-] , R. Nehyba [-] , F. Studený [-] (88. M. Rozehnal [-] ) - J. Krejčí [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - M. Vokoun [-] , J. Heidenreich [-] (74. V. Knýř [-] ) , V. Fiala [-] , R. Kuba [-] - M. Bzirský [-] (88. M. Muzikant [-] ) , F. Markovič [-] , J. Svoboda [-] (64. M. Olejník [-] ) , D. Bača [-] , J. Fišara [-] - L. Hapal [-]

ŽK: 26. J. Hlavica - 52. J. Heidenreich , 70. V. Fiala .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - LÍKAŘ Petr, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.