D. Kavka 59.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod loupil v Polné


Branky


0

Brod vedl o dvě branky. Polná už jen korigovala a její krize nadále pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod už dva zápasy naplno nebodoval, a reputaci si jel napravit do Polné. Úvod zápasu se mu však, ale moc nepovedl. Slavoj hosty v úvodní čtvrthodině přitlačil a vypracoval si několik šancí. Kubec, Kavka, Urbánek a Hrdlička si vylámali zuby. Naprostou zoufalost v koncovce dokumentoval pokutový kop Kavky, který zneškodnil brodský gólman Červinka. Domácí to hodně opařilo a hosté převzali iniciativu zápasu. Gólově se Brod prosadil v 17. minutě, kdy se po rychlém výpadu prosadil Michalec, který si naběhl za obranu a své sólo chladnokrevně proměnil - 0:1. Až do konce poločasu pak diktoval tempo hry Uherský Brod.

 

Po změně stran se snažila domácí družina hrát vabank, ve snaze srovnat účet zápasu. Hostům se tak otevíraly volné prostory do brejků. Jeden z nich v 55. minutě po spolupráci s Mančíkem zužitkoval Jaroněk - 0:2. Slavoj ale nehodil flintu do žita, a o čtyři minuty později Kavka přesnou střelou k tyči snížil - 1:2. Ale další šance Polné už vyzněly do ztracena, a Brod si tak odvezl domů tři body. 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětinský (trenér, zdarsky.denik.cz): Začali jsme velmi dobře, vytvořili jsme si tři stoprocentní šance a penaltu, ale nic jsme z toho nedali. Pak jsme dostali z brejku gól, který nás na chvíli srazil. A když jsme se zvedli, tak ve druhé půlce nám dali z brejku druhý gól. Sice jsme snížili, ale nebylo nám souzeno dát víc než jeden gól. Kluci se snažili, a my se z toho musíme poučit a jít dál.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér): Máme plusové body do tabulky pravdy, takže jsem spokojený. Výhra se nerodila lehce, bylo to o vůli. Kluci to ale na těžkém terénu odmakali, mají toho plné zuby.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Zábrodský [-] , M. Šimek [-] , Š. Bambula [-] (46. V. Haala [-] ) - J. Kubec [-] , P. Benda [-] , J. Klíma [-] , J. Urbánek [-] (56. D. Procházka [-] ) - J. Hrdlička [-] (81. I. Ujčík [-] ) , D. Kavka [-] , T. Válek [-]

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - B. Šálek [-] , L. Nevařil [-] , R. David [-] , M. Pacl [-] (89. R. Holík [-] ) - L. Blaha [-] , L. Jaroněk [-] (84. V. Dolina [-] ) , J. Michalec [-] (41. M. Mančík [-] )

ŽK: 66. R. David , 90. V. Dolina .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - DROZDY Luboš, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.