2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín si poradil s Břeclaví


Branky


0

Slavičín potvrdil, že je výborný v defenzivě, a když navíc vsítil dvě branky, znamenalo to, že si připsal do tabulky tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 3. minutě utkání se zjevil ve velké šance domácí Pavel Kříž, kterého z malého vápna nejprve vylapal hostující brankáře Kunický a následnou dorážku poslal nad jeho branku. Hned v 7. minutě po centru Švacha jen těsně minula hlavička Kříže pravou tyč. V 11. minutě se  centr  Mezírka snesl na břevno hostující svatyně. Ve 22. minutě se dostal Slavičín do vedení, když Bartoš posunul míč na Školníka, jehož střelu brankář Kunický vyrazil před sebe a dobíhající Kříž věděl kam balon poslat - 1:0. Těsně před odchodem do kabin se skvěle uvolnil v šestnáctce Kříž, který předložil míč Kalusovi, který jej promáchl, následně Bartošov trefil v prázdné bráně nohu posledního obránce. 

 

Ve druhé půli se snažili hostující hráči udělat něco s výsledkem, čehož Slavičín využíval k rychlým brejkům. V 56.vinutě Goňa sám před brankářem vypálil těsně vedle. O tři minuty později postupoval sám na brankáře Kříž, ale jeho střela jen těsně minula pravou tyč. V 71. minutě se do první vážné šance dostali hosté, ale  hostující hráč postupující sám na domácího brankáře Vypušťáka prováhal správný moment na střelu. O chvíli později Dlouhý nákop sklepnul hlavou Kříž na Švacha, který tváří v tvář brankáři zahodil další šanci. V 85 .minutě vnesl klid do domácích řad Bartoš, který svou střelu nekompromisně poslal pod víko - 2:0. Slavičín už v pohodě dokráčel za třemi body.

 



Ohlasy k zápasu



MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér, breclavsky.denik.cz): Říkali jsme si, že ta prohra jednoho dne musela přijít a stalo se tak teď. Zápas nás stála nepřesná hra, individuální chyby a neproměňování šancí. Nepodali jsme výkon, na jaký jsme měli.



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - J. Lukaštík [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , T. Kocián [-] , D. Zvoníček [-] (90. K. Šmotek [-] ) , A. Bartoš [-] (85. F. Ondruš [-] ) , O. Školník [-] , V. Kalus [-] (53. M. Salajka [-] )

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - T. Trčka [-] (50. M. Hakala [-] ) , J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , P. Musil [-] , M. Wallisch [-] , D. Presl [-] , P. Simandl [-] , J. Hloch [-] , A. Smejkal [-] , R. Svoboda [-]

ŽK: 42. V. Kalus , 51. J. Lukaštík , 69. A. Bartoš , 83. P. Švach - 61. M. Hakala , 83. L. Ianosteac .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Popelák Luboš - LENFELD Oldřich, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.