P. Musil 89.
1:1
(0:1)
39. J. Hloch (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav vybojovala bod až v samém závěru


Branky


89. P. Musil - 39. J. Hloch (vl.)
0

Rosice šly těsně před přestávkou dovedení vlastní brankou. Břeclavi se podařilo srovnat až v samém závěru a vydřít bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní šance zápasu patřila Břeclavi. Musil ve 4. minutě protáhl střelou ze střední vzdálenosti brankáře Zádrapu. Hosté poprvé zahrozili až v 17. minutě, Pazourkova střela mířila nepřesně. Ve 22. minutě střela hostujícího Novotného jen o centimetry minulo levou tyč Kunického branky. Ve 39. minutě se rosičtí po krásné kombinační akci ujali vedení, když Kugler uvolnil Vaňka, který obehrál jednoho z domácích hráčů, nahrál Selingerovi, který potáhl míč do pokutového území a vybídl ke skórování na malém vápně volného Pazourka, který překonal Kunického – 0:1. O minutu později střílel břeclavský Netopilík, jeho pokus ale o metr přeletěl branku Rosic. Ve 42. minutě zatáhl Vítámvás balon až před pokutové území Břeclavi, nahrál Selingera, který svůj samostatný nájezd zakončil pouze střelou do boční sítě.

 

Druhý poločas nabídl díky dešti spíše boj než fotbal, a moc šancí si obě družiny nevypracovaly. V 61. minutě vypálil z dálky domácíc Simandl, ale špatně seřídil svá mířidla. V 75. minutě zahrávali hosté přímý volný kop Kuglerem, míč se odrazil až k Selingerovi, jehož střelu však Kuniucký dokázal skvělým zákrokem zpacifikovat. Když už se zdálo, že si hosté z Břeclavi odvezou tři body, přilétl do pokutového území Rosic centr z levé strany a Musil jej prodložil hlavou do hostující sítě - a stanovil konečný výsledek zápasu – 1:1.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Kunický [-] - A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] , M. Wallisch [-] , L. Ianosteac [-] - J. Fiala [-] , R. Svoboda [-] , D. Presl [-] (82. M. Kriston [-] ) , P. Simandl [-] - P. Musil [-] , D. Netopilík [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - F. Novotný [-] (68. V. Kratochvíl [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (79. L. Michna [-] ) , D. Pazourek [-] , P. Šíp [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (88. D. Strnad [-] ) , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

ŽK: 48. J. Fiala , 53. P. Simandl , 63. D. Presl , 74. J. Hloch - 29. M. Kršák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - DROZDY Luboš, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.