2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velešíně padaly góly, karty a údajně i zrcátka u aut


Branky


0

Zápas Velešína s Nemanicemi se zdál být nejprve jasnou záležitostí domácích, hosté z něj však udělali v závěru pořádné drama. K vidění bylo i několik vypjatých momentů a červených karet.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou žlutých musel pod sprchy Nevosad

Oba týmy zaznamenaly v minulém kole tříbodový zisk za shodný výsledek 1:0, když Nemanice na svém domácím hřišti dokázaly porazit Čtyři Dvory a Velešín vybojoval cenné tři body v Hrdějovicích. Nebyl tedy pochyb o tom, že oba celky chtějí i tentokrát navázat na svůj předchozí úspěch a tři body potvrdit.

 

Pokud diváci, kteří zavítali v sobotním odpoledni na velešínské hřiště, čekali gólovou smršť hned od úvodních minut prvního poločasu, tak byli nejspíše zklamaní, ani jeden ze soupeřů nedokázal své slibně se vyvíjející akce dotáhnout do zdárného konce, a proto svítil na ukazateli skóre stále bezbrankový stav. Hra se přelévala ze strany na stranu a nedá se říci, že by měl některý z týmů v první pětačtyřicetiminutovce navrch.

 

V závěru poločasu se radovali hosté z vedoucí branky, ale jejich gólové oslavy překazil zdvižený praporek pomezní rozhodčí, pro který nebyl nakonec gól, k velké nevoli Nemanických, uznán. Hosté se však museli vypořádat ještě s další nepříjemností, kterou bylo ve 32. minutě vyloučení Nevosada, ten se musel předčasně odebrat do šaten po dvou žlutých kartách, které obdržel za kritiku rozhodčího.

Gólově chudý první poločas vynahradilo divákům dějství druhé

Diváci, kteří nezlomili nad utkání hůl a vydrželi do druhého poločasu, rozhodně nelitovali. Dočkali se totiž rovnou pěti branek. Jako první se na střeleckou listinu zapsal v 53. minutě Tomáš Semerád, který tak poslal domácí do jednobrankového vedení, 1:0.

 

Hosté byli úvodním gólem možná poněkud zaskočeni, a než se stačili oklepat, museli lovit míč ze své sítě podruhé, když v 59. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek velešínský střelec Daniel Petr, 2:0. Tím ale domácí své gólové představení nekončili.

 

V 69. minutě zvyšoval na pohodlných 3:0 Jakub Rozkošný a zdálo se, že zápas spěje k jasnému konci. V 71. minutě však přispěchal se snížením na 3:1 nemanický Bašta a tentýž hráč o čtyři minuty později znovu vykřesal pro hosty jiskru naděje na nějaký ten bodový zisk, když přidal i svou druhou branku, 3:2.

 

Nicméně v 76. minutě musel stejně jako jeho spoluhráč Nevosad i Bašta opustit hrací plochu, poté co viděl od hlavního arbitra zápasu druhou žlutou kartu. Ve dvojnásobném oslabení již hosté sahali po vyrovnání marně a domácí nakonec své vedení uhájili.

 

Na odkazu níže naleznete vyjádření zástupce Velešína k utkání a k údajnému pozápasovému incidentu:

http://www.fotbalunas.cz/clanek/2705/logika-z-nemanic-piskas-spatne-odnese-to-auto/



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Miroslav Dubský (vedoucí mužstva): Velešín nás zpočátku přitlačil a asi dvacet minut byl lepším týmem. Poté jsme začali hrát my. Dali jsme tyč a gól, který nebyl uznán údajně pro ofsajd, což jsem nepochopil stejně jako červenou kartu, nikdo mi to nevysvětlil. Následně jsem byl vykázán. Poločas skončil 0:0. Pak jsme dostali tři góly. Jeden gól byl chyba, když propadl míč a u zbylých dvou bych dal možná vinu našemu gólmanovi. Když jsme dokázali dát dva kontaktní góly, tak byl následně jejich autor vyloučen. Toto vyloučení jsem neviděl, takže nemůžu soudit, ale celkově nevím, co si mám o zápase a výkonu rozhodčích myslet.

FC Velešín
Stanislav Kysela (asistent trenéra): Na zápas s Nemanicemi jsme se těšili. Do zápasu jsme vstoupili lépe a výsledkem byla tutovka Grznárika, ale jeho bomba z místa pokutového kopu skončila na tyči a jeho další pokus těsně minul tyč a podobně skončila i střela Rozkošného. Špatně naložil se svou šancí i Petr, který se na vápně ocitl sám před brankařem Nemanic a tak dlouho váhal, až mu vracející se bek míč zblokoval. Hosté si vytvořili dvě šance. Jedna skončila po hlavičce na tyči a druhá skončila neuznaným gólem pro postavení mimo hru. V druhém poločase jsme zvýšili tlak na soupeřovu branku a výsledkem byla chybující obrana hostů a tři góly v jejich síti. Uspokojení a pocit, že od oslabeného soupeře nehrozí nebezpečí, vedl k chybám v obraně a zdramatizování závěru. Nemanice mají vynikající kádr, kterému by slušelo trochu pokory. Obě zmíněná vyloučení po druhých žlutých kartách byla jasná. V prvním případě hráč poslal rozhodčího ,,někam" i když byl varován a ve druhém případě hráč chytil našeho obránce rukou za nohu. Kritika Nemanic by tak měla směřovat především do vlastních řad, protože s kádrem jaký mají, si to mohou na férovku rozdat s každým.



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - S. Dubský ml. [-] , J. Sulek [-] , A. Motl [-] - R. Kochlöfl [-] , F. Záveský [-] , J. Nevosad [-] , L. Kisvetr [-] , M. Novotný [-] (19. M. Severa [-] ) - S. Dubský [-] (80. J. Křiváček [-] ) , V. Bašta [-]

FC Velešín
F. Schneider [-] - T. Semerád [-] (85. J. Šváb [-] ) , F. Rozkošný [-] , D. Petr [-] , J. Grznárik [-] , J. Rozkošný [-] , F. Zimek [-] (80. M. Hrmo [-] ) , J. Zatloukal [-] , T. Jirský [-] , M. Opekar [-] , J. Trummer [-]

ŽK: 6. J. Nevosad , 43. V. Bašta , 55. R. Kochlöfl - 42. J. Zatloukal , 75. M. Opekar , 78. F. Zimek . ČK: 32. J. Nevosad , 76. V. Bašta .
Hráči zápasu: T. Semerád , D. Petr , J. Rozkošný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.