2:2
(1:1)
13. J. Kromka (p.)
81. J. Vlašin
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn je prvním, kdo přibrzdil dražického suveréna!


Branky


1. J. Brom , 61. L. Stoklasa - 13. J. Kromka (p.) , 81. J. Vlašin
0

Dražice prvních osm kol vyhrály, až na devátý pokus se našel někdo, kdo proti nim dokázal uhrát alespoň bod. I když hostující kanonýr Kromka byl blízko k tomu, aby obrátil stav utkání... Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brom poslal domácí do vedení, Dražice proměnily penaltu

 Úvod utkání vyšel lépe domácím. Hned ve 2.min. rozehrávali přímý kop do našeho vápna. Vysoký balon před Bakou Stuchlík neodhlavičkoval do bezpečí a ze závaru ve vápně  se patičkou prosadil domácí kanonýr Brom – 1:0! Na srovnání jsme čekali pouhých 10 minut. Po pěkné kombinaci a narážečce Stuchlíka J.Štecherovi byl tento ve vápně domácích faulován a rozhodčí neměl jinou možnost než fouknout penaltu. Tu s přehledem proměnil Kromka a srovnal na  1:1!

 

 

Další příležitost měli opět domácí hráči v 17.minutě. Z náhodné střely ze 20 metrů orazítkoval břevno branky Lukeš. Další střelu Broma ve 26.min. zneškodnil Baka. Neujala se ani střela Stuchlíka ve 32.min., když J.Štecher prokličkoval přes tři bránící hráče a přihrál na penaltu Stuchlíkovi. Jeho pohotová střela z jedné šla bohužel přímo na brankáře. V samotném závěru první půle hlavičkoval z nadějné pozice Dan Štecher těsně vedle branky. Gól už nepadl a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Hosté srovnali i podruhé

   Nástup do druhého dějství opět patřil domácím. Po sporném zákroku na polovině hřiště, který rozhodčí přešel bez povšimnutí, se do šance dostal Krška, ale těsně minul. Horší to s Dražicemi bylo v 61.min. Opět v zápase benevolentní rozhodčí neodpískal dle hostů zřejmý faul na polovině hřiště a domácí se dostali do rychlého brejku po pravé straně. Přihrávka před branku našla zcela volného Stoklasu, který přesnou střelou k levé tyči, poslal svůj tým do vedení – 2:1!

 

Velkou šanci ke zvýšení vedení měli Vltavotýnští v 68.min. Stoklasa se kličkou zbavil Valáška a ideálně přihrál na střed branky na volného Meidla. Kapitán domácích však při zakončení zklamal, když jeho střela z malého vápna zamířila vysoko nad. Do šancí se dostávali i hostující borci. K.Novotný se dostal ke střele z pravé strany, jeho dělovku na vzdálenější tyč stačil domácí brankář vytěsnit na roh. V 77. min. viděli všichni přítomní jak střelu Kromky vyrazil z brankové čáry rukou jeden z obránců, jen rozhodčí se díval jinam.

 

Srovnání skóre se Dražičtí dočkali v 81.min. Rohový kop Valáška, hlavou na přední tyči přizvedl K.Novotný a po závaru v domácím pokutovém území, se tvrdou střelou nemýlil Vlašin - 2 : 2! Hostující hráči vycítili šanci a dál zatápěli domácí obraně. Nejprve střílel tvrdě D.Štecher, ale gólman vyrazil. Největší gólovku pak měl na kopačce Kromka v 84.min. Jiří Štecher zatáhl balon po levé straně a prudce vystřelil po zemi před branku. Gólman balon stačil jen vyrazit před sebe přímo na kopačku Kromky. Kanonýr si však s jasnou gólovkou neporadil a napodobil domácího kapitána, střela se do branky nevešla.. Gólově neskončila ani přízemní střela D.Štechera v samém závěru. Prošla sice přes houštinu hráčů celým vápnem, ale skončila vedle branky.

 

AUTOR: L. KOLÁŘ



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "Tak jsme prvně ztratili, nebo získali? Bohužel musíme konstatovat, že po závěrečném hvizdu nepřesného rozhodčího, jsme byli za bod rádi. Týn nás nijak nepřehrával, ale naši borci se již několik zápasů docela trápí a tak bylo jen otázkou času, kdy narazíme. Dvakrát jsme museli dotahovat vedení domácích a až teprve po srovnání skóre na konci zápasu jsme předváděli koukatelný fotbal. Bohužel na rozhodující vítězný gól už bylo málo času. Myslím, že po závěrečném hvizdu, byla obě mužstva s remízou spokojena. Domácí zvýšili svou neporazitelnost na 6 zápasů v řadě, my na 9."



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - M. Šonka [-] , T. Houska [-] , M. Šálený [-] , R. Ille [-] - O. Lukeš [-] (46. T. Pomije [-] ) , J. Meidl [-] , M. Boček [-] (88. J. Liška [-] ) , J. Brom [-] - L. Stoklasa [-] , J. Klička [-] -

TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] , T. Bareš [-] - L. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] - K. Novotný [-] (87. D. Smutný [-] ) , J. Kromka [-] - D. Štecher [-] , T. Hořejší [-] (70. R. Pfeifer [-] ) , R. Valášek [-] , J. Vlašin [-]

ŽK: 10. M. Šálený , 12. J. Meidl , 84. J. Klička - 80. R. Fořt .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Crkva Robert - ALBERT Karel, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.