Foto: Šlágr kola pro Novou Ves


Branky


0
V přímém souboji o první místo porazila Nová Ves Trhové Sviny
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Po šesti kolech dělilo první Novou Ves od Trhových Svinů jen lepší skóre. Přímý souboj o vedoucí příčku mohli diváci vidět v sobotní dopoledne na hřišti nováčka soutěže z Nové Vsi. Odpovídal tomu i začátek zápasu kdy se oba týmy do sebe zakously. Rozhodčí Bumba nechal hře volnější průběh. Hosté v sezóně přesvědčují o tom, že první poločasy dokáží ovládnout a v Nové Vsi to bylo podobné. V 6. minutě se po přihrávce Procházky osmělil Neumann, ale trefil jen dobře postaveného Vrábka. Ve 21. minutě Procházka ze standardky dloubákem nepřekonal zeď a hosté se dostali do brejku. Kapitán Kolář zabalil balon a uháněl na Bartizala. Střelou překonal brankáře domácích avšak mířil jen do tyče. Od té se ke štěstí Svinů odrazil míč ke Kuralimu jenž do poloodkryté brány pohodlně skóroval, 0:1. Domácí začali být nebezpeční až ke konci poločasu. Ve 41. minutě prodloužil Novákův aut Janeček, Pech se dokázal zbavil obránce a střelou na dlouhou tyč vyrovnal, 1:1.

Gól krátce po úvodu a až v samém závěru

   Ve druhé půli nebyla převaha hostů, tak viditelná a domácí nejspíše chtěli potvrdit své tabulkové postavení. V 51. minutě po přihrávce Nováka centroval Procházka a Brožka  hlavičkoval obloučkem přes Vrábka, 2:1. Hosté se snažili nepříznivý stav zvrátit, ale naráželi jen na připravenou defenzivu Nové Vsi. Podobně jako úvod patřil i závěr domácím. Pět minut před koncem se k centru prodral Novák, od Holého se míč trochu šťastně dostal k Procházkovi jenž trefil jen dobře zasahujícího Vrábka. V 88. minutě našel aut Procházky Šejbu, který se probil do vápna ke střele, ale byl z toho jen roh. Běželo už nastavení, když se do brejku dostal kdo jiný než Procházka, zbavil se obránce a po střele do protipohybu Vrábka se areálem rozeznělo : "Tak jsme první, no a co...!", 3:1. Nováček soutěže se tak po sedmi kolech ujímá vedení nejen na skóre právě před ambicionózními Sviny.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): V prvním poločase jsme byli určitě horším týmem. Sviny byly jistější na balonu, měly více ze hry a byly asi všude dříve. V závěru půle se nám podařilo zabrat a vyrovnali jsme. Ve druhém dějství jakoby soupeř polevil. K ničemu jsme ho nepouštěli, náskok si pohlídali a v nastavení potvrdili.




Počet diváků: 204. Rozhodčí: Bumba František - KOLLMANN Jaroslav, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.