Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice vybouchly v Heřmanicích


Branky


26. D. Fojtík , 36. M. Šebek , 39. K. Půda , 40. K. Půda , 43. S. Mantey , 60. J. Schreier (vl.) , 63. M. Šebek , 68. V. Potůček
0

Kobeřice zklamaly v Heřmanicích ve všech směrech a domů si odvážejí osmibrankový příděl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku to na takový debakl nevypadalo. Kobeřice poměrně dlouho držely vyrovnaný stav a dokonce smai se dostali do nebezpečné situace, když Kryštof přehazoval brankáře Andrejka, ale přehodil i bránu. Heřmanice pak rozjely svou kanonádu. V 26. minutě se brankář Hluchník marně natahoval na střelu Fojtíka - 1:0.  Pak následovala desetiminutovka, na kterou by Kobeřice nejraději zapomněli. Nejdříve Šebek podruhé rozvlnil síť - 2:0. Pak v rozmezí minuty Půda navyšoval dvěma góly na 4:0. Poločasový účet uzavřel africký středopolař Opata - 5:0. 

 

Vraždění kobeřických neviňátek pokračovalo i po pauze. V 60. minutě si dal výstavního vlastence kobeřický stoper Schreier - 6:0. Sedmou branku do sítě nešťastného brankáře Hluchníka vsítil o tři minuty později svou druhou trefou Šebek - 7:0. O pět minut později završil kobeřické trápení Potůček - 8:0. Od potupné desítky zachránily Kobeřice jen nemohoucnost domácí v koncovce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu, pro regionopavsko): Narazili jsme na výborného soupeře. Domácím vyšlo prakticky všechno, na co sáhli. Na začátku jsme se statečně drželi, ale pak jsme během pár minut dostali pět gólů. Kluci se sice snažili, jenže defenzíva nebyla v pořádku. Pozdě jsme přistupovali k protihráčům a scházel nám větší důraz. V životě jsou ovšem horší věci než prohrát osmibrankovým rozdílem.



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] (68. A. Effa [-] ) , M. Šimáček [-] , D. Fojtík [10.0] (89. D. Schiffauer [-] ) , E. Opata [-] , M. Šebek [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (62. O. Strojek [-] ) , S. Mantey [-] (86. J. Hetto [-] ) , K. Půda [-] (82. D. Fedák [-] )

TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - D. Petroš [-] (46. A. Oberherr [-] ) , D. Žmolík [-] , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , T. Jašek [-] , R. Wirth [-] (46. R. Stuchlík [-] ) , L. Pavlíček [-] , R. Hartmann [-] (55. A. Kubný [-] )

Počet diváků: 88. Rozhodčí: KANTOR Marek - JAHODA Kamil, ZELNÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.