2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně těsně porazila Bruntál


Branky


0

Na výborný výkon z minulého kola proti Čeladné nenavázali naši muži v dalším utkání krajského přeboru na hřišti Vendryně, kde v průběhu zápasu tahali za horší konec a po závěrečném hvizdu rozhodčího odcestovali s těsnou porážkou 1:2.    
Hosté cestovali na hřiště daleké Vendryně se snahou napodobit výkon z minulého kola a hned v úvodu jim aktivita přinesla ovoce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě zahrál Patrik Havlíček rohový kop na zadní tyč, kde stal nikým nepokrytý Orság a vstřelil bez problémů vedoucí branku Bruntálských. O dvě minuty to mohlo být z hosty ještě lepší. Po nedovoleném zákroku domácího obránce se postavil k trestnému kopu z osmnácti metrů Kazar. Míč ale jen těsně minul bránu domácího gólmana Pechy. Vědět o sobě dávali velmi bojovně hrající domácí fotbalisté. V 10.minutě zahrával Racko z týmu Vendryně standardní situaci do velkého vápna hostů. Hostující brankář Minarčík sice míč ještě odvrátil, ale jen na hlavu domácího Valachoviče, který zařídil vyrovnání. Hosté se mohli vrátit do vedení v 18. minutě. Pronikajícího Cabala zastavil domácí obránce až ve vlastním pokutovém území nedovoleně a rozhodčí správně nařídil pokutový kop. Jan Krajčovič ale poslal míč jen do tyče branky Vendryně  a nerozhodný stav přetrval dále. Bojovnost a nasazení domácího týmu slavily v dalším průběhu zápasu úspěch. Ve 35. minutě hosté po nedorozumění v obraně špatně odkopli míč. Na polovině hřiště si jej zpracoval vendryňský Racko, který prošel až k bráně hostů a přesnou střelou k tyči otočil výsledek na stranu svého mužstva. Hosté se snažili zareagovat, ale za soupeřem zaostávali. Před poločasem si ještě domácí vytvořili závar před brankou hostů, ale výsledek se neměnil. 

 

Druhá polovina utkání toho příliš nepřinesla. Ve 47.minutě vyslal Cešek uličkou na branku domácích Zdenka Orsága, bruntálský útočník si ale s gólovou příležitostí neporadil. V dalších minutách se hrálo především mezi velkými vápna a tam měli ve všech řadách navrch bojovní domácí fotbalisté, kteří nepouštěli hráče hostů do šancí. Jednobrankové vedení Vendryně mohl v 89. minutě ještě navýšit po brejku Valachovič, Minarčík v bráně SO Bruntál ale výborně zasáhl a udržel naděje hostů do závěrečných vteřin. V těch se ale už nic výrazného nestalo a tak si po skončení odvezli naši hráči po nevýrazném výkonu těsnou porážku.

 

text zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Podali jsme dnes ve Vendryni výkon, kterým jsme nemohli proti domácímu soupeři uspět. Domácí hráči podávali oproti nám bojovnější a kvalitnější výkon. Hrálo se sice na nepříliš dobrém, podmočeném, ale ten byl pro oba týmy stejný. V žádné řadě jsme soupeře nedokázali přehrát a i proto jsme v utkání neuspěli.



Sestavy


TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] , M. Vlachovič [-] , J. Chlebek [-] (73. J. Pilch [-] ) , D. Rusek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (88. A. Matýsek [-] ) , J. Kalfas [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (58. P. Klembara [-] ) , M. Došla [-] , V. Horák [-] , L. Češek [-] , T. Kazár [-] , M. Ostrák [-] , P. Havlíček [-] , M. Cabal [-] (46. T. Němec [-] ) , Z. Orság [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 6. O. Byrtus , 19. J. Pilch - 56. Z. Orság , 85. J. Krajčovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LALÍK David - VIŠČOR Michael, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.