Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina málem neuhájila tříbrankový náskok


0

Vřesina na počátku druhé půle vedla už o tři branky. Hrabová dokázala dvěma góly už je snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina ukázala,že výkon z Dolní Lhoty doma opakovat nebude.Hrál se fotbal jako v utkání s Kozmicemi.Hrabová se jen těžko bránila.Již v 6´dostal míč v šestnáctce na nohu Marek Smrčka a Vřesina vedla 1:0.Další branka visela ve vzduchu,ale naši střelci nebyli úspěšní a tak do kabin se šlo za stavu jen 1:0.

 

Ve druhé půli se snažila Hrabová,která ještě na jaře hrála 1.A třídu,vyrovnat a dostala se do tlaku.Vřesina se však dostávala hlavně zásluhou Tondy Hruzíka do brejků.Ve 49´zvýšil na 2:0 Aleš Hloušek.V 52´opět pronikl Tonda Hruzík přes celé hřiště a na hranici šestnáctky míč přiklepl Aleši Hlouškovi a ten prostřelil brankáře 3:0.Dalo se čekat,že bude rozhodnuto,ale vlastní chybou v 53´ a špatnou malou domů jsme nabídli soupeři snížit na 3:1.Další branku mohl dát po centru Heráka hlavou zblízka Hloušek,ale trefil jen gólmana.V 77´Hrabová snížila na 3:2 a Vřesina se tak mohla ještě bát o výsledek.Obrana však už žádnou chybu neudělala a tak tři body zůstaly po zásluze doma.

 

text zdroj: http://fotbal.vresina.info/



Sestavy


FC Vřesina
D. Köhler [-] - A. Livar [-] (71. V. Tichý [-] ) , A. Herák [-] (85. J. Seget [-] ) , K. Kadlíček [-] , A. Hloušek [-] , P. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , P. Janita [-] , M. Smrčka [-] (81. R. Kalmus [-] ) , M. Majkut [-] , J. Novák [-]

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - F. Bahr [-] , M. Šimon [-] (58. M. Pivko [-] ) , J. Krpec [-] , M. Ročňák [-] (83. R. Krpelík [-] ) , M. Kulveit [-] (59. T. Brablec [-] ) , M. Kot [-] , A. Havlíček [-] , M. Mohelník [-] , O. Ciesarik [-] , D. Nováček [-]

ŽK: 20. P. Janita , 52. A. Livar - 40. D. Nováček , 51. M. Mohelník , 82. M. Ročňák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - TVARDEK Erik, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.