Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potrápili Rejšice. Hosté museli na malém hřišti zabojovat o tři body.


Branky


0

V celku poklidné a jednoznačné utkání se proměnilo v závod o výhru. Domácí měli navrch a od začátku utkání vedli. Hosté se museli po přestáce rozkoukat a hodně se snažit, aby stáhli náskok. Na konec si berou s sebou tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá akce domácích

Do utkání vstoupili lépe domácí. Již ve 2. minutě si vybojovali na straně hřiště standardní situaci a po závaru před bránou se prosadil Šulc, když hlavou zakončil (1:0). Hosté se chvíli na hřišti museli hledat, ale již v 10. minutě se krásnou individuální akcí přes polovinu hřiště ukázal Zörkler, který došel až na vápno a krásnou střelou k tyči srovnal skóre (1:1). Po zbytek prví poloviny utkání byl více méně výkon obou mužstev vyrovnaný. Na obou stranách tak bylo k vidění dostatek osobních soubojů. Šancí bylo ale jako šafránu, jelikož se hra uchýlila směrem nakopávaných balonů a to neprospělo ani jednomu mužstvu.

 

Ke konci utkání ale přišlo zaváhání hostí a uprostřed hřiště neodhadli situaci, kdy dali prostor domácím. Ti na pár krátkých přihrávek vykombinovali Rejšice, balon posunuli do strany, odkud přišel parádní centr do vápna a Janoušek zvýšil náskok domácích před ochodem do kabin (2:1). 

Rychlý obrat

Ve druhé polovině utkání byli na začátku opět aktivnější domácí. Rejšice ale v 58. minutě přitlačili na pilu. Jon vybojoval míč a poslal krásnou průnikovou přihrávku středem obrany, bohužel na kopačky stopera domácích. Ten ovšem promáchl a míše se zmocnil Zikmunda, který v tu ránu šel sám na golmana a po rychlé kličce pak vyrovnal na 2:2. Domácí mohli ihned po rozehrávce nečekaně odpovědět, ale balón se pouze odrazil od tyčky. Na místo toho se zde uplatnilo pravidlo ,,nedáš - dostaneš,, , když po prodlouženém balónu od Karely byl u míče jako první opět Zikmunda, který hlavou přeloboval golmana z vápna (2:3).

 

 

O deset minut později hosté měli standardní situaci, kterou zahrál Maňas. Míč si našel hlavu Laciny, který pak navýšil (2:4). Do konce utání se poté již hrál velmi rychlý fotbal. Domácí ještě stihli v 89. minutě snížit na konečný stav 3:4 po krásné střele zpoza vápna od Kopřivy. Na vítězství to ale nestačilo. 



Ohlasy k zápasu



SK Rejšice
Matěj Falta (asistent trenéra): ,,Utkání bylo více méně takový boj. Přisuzuji to proporcím hřiště, které hrálo do not spíše domácím. Ale kluci zabojovali a body jsou naše."



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Červený [-] - V. Šulc [-] , F. Janoušek [-] (84. M. Jiráň [-] ) , P. Kondráš [-] , T. Pecháček [-] , P. Mlejnek [-] , J. Moc [-] , V. Janoušek [-] (67. P. Kopřiva [-] ) , J. Kočí [-] (75. H. Siegl [-] ) , T. Šorna [-] , M. Wágner [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Maňas [-] , D. Zikmunda [-] , M. Karela [-] (73. M. Korejza [-] ) , V. Pečínka [-] , R. Lacina [-] , J. Fiksel [-] , J. Zorkler [-] , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] , O. Jon [-]

ŽK: 69. J. Kočí - 70. M. Karela .
Hráči zápasu: P. Mlejnek - D. Zikmunda .
Místo: TJ Jíloviště. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pejša Tomáš - VOKOUN Daniel, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.