3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice doma ubránily tři body. Slaný neměl nabito na zakončení


Branky


16. M. Koštíř (p.) , 48. J. Novotný , 55. T. Holan - 22. J. Galbavý
0

Oba týmy nastoupily do utkání zodpovědně. Na obou stranách bylo k vidění spousty šancí. Hostům ze Slaného, ale k zakončení chybělo vždy málo. Tento nedostatek je ve 12. kole Ondrášovky stálo cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly

Do prvního poločasu nastoupili aktivněji domácí Semice. Vlažnost hráčů ze Slaného se jim nevyplatila a byli za to potrestáni již v 16. minutě. Penalta. Koštíř jakožto exekutor se nemýlil a otevřel skóre utkání (1:0). Po sérii osobních chyb na obou stranách ale ke slovu dostali na konec i domácí, když ve 22. minutě dokázali srovnat na 1:1 po trefě Galbavého. Po této době bylo mužstvo ze Slaného mírně lepších týmem. Začalo se dařit jak kombinačně a soupeře doslova přehrávali. Bohužel ale chyběl finální dotek s balónem, který by každou snahu korunoval zajisté gólem.

Rozhodnuto během 7 minut

Ve druhém poločase jako by bylo vše přes kopírák. Hráči ze Slaného opět zaspali a opět za to bylo potrestání dvěma rychlými góly ve 48. a 55. minutě. První padnul po standardní situaci, kdy proměnil Novotný (3:0). V té druhé po individuální chybě hráče, který si špatně zpracoval balón, když Holan dokázal využít situace a šel sám na branku. Proměnil (4:1). Dle slov trenéra Slaného byli jeho svěřenci na míči silnější, ale bohužel laxnost nedovolila vyprodukovat nic co by nějakým způsobem dokázalo ohrozit bránu Štrupla. Semičtí hráli nakopávané balóny, na které hosté ze Slaného nestačili a druhý poločas tak již nenabídl žádnou gólovou situaci. 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Martin Nový (trenér Slaného): ,,Domácí byli na míči dříve a dokázali si jej dobře pokrýt. Bohužel jsme nebyli schopni již nic vymyslet..."



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - F. Horejc [-] , T. Holan [-] (74. M. Bubeník [-] ) , P. Švarc [-] (84. M. Šimon [-] ) , P. Mikolanda [-] (84. M. Machala [-] ) , J. Novotný [-] , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] , M. Koštíř [-] (89. J. Potůček [-] ) , M. Jareš [-] (8. P. Rychtařík [-] ) , Š. Bříza [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Kostovčík [-] , J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] (77. L. Stožický [-] ) , F. Hansl [-] , P. Čablík [-] , U. Ahmed [-] , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , T. Zíma [-] , J. Hořejší [-] (77. P. Klusáček [-] )

ŽK: 34. M. Neuhausel , 36. J. Novotný - 16. T. Zíma , 65. O. Zelenka , 85. M. Tikovský .
Hráči zápasu: M. Koštíř - J. Galbavý .
Místo: SK AFK Sokol Semice. Počet diváků: 154. Rozhodčí: Benák Petr - SVOBODA Jindřich, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.