Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov si vyšlápl na Převýšov a připravil mu první porážku v základní hrací době!


Branky


0

Převýšov se vyhřívá na špičce tabulky a do Tachova zajížděl s nevídanou bilancí - za devět zápasů inkasoval jen čtyřikrát! Jenomže Tachov se na to ale vůbec neohlížel... Zajímavý duel málem přinesl velké srovnání skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali náskok

Domácí potvrdili, že proti kvalitním celkům se umí výborně připravit a nasázeli Petrovi stejný počet branek, kolik jich převýšovská obrana inkasovala od začátku ročníku. Jasno bylo už po půli. Nejprve se střelou z hranice vápna prosadil Hoffmann, ve 32. minutě se pak lahůdkou ukázal Vaněček, který se uvolnil přes beka a napálil míč opět zpoza šestnáctky k tyči. Vaněček pak vybojoval penaltu, kterou sice Petr chytil, na Dvořákovu dorážku už ale nárok neměl.

Převýšovu chyběl krok ke srovnání

Hosté ale hned zkraje druhé půle vstřelili kontaktní gól, Houdek nedošáhl na centr a pozorný Bastin poslal míč do odkryté brány. V 67. minutě už to bylo jen o gól, po krásné akci a kombinaci se prosadil Bastin. Hosté toužili po srovnání, proti byl ale Houdek, který paráýdně zneškodnil Labíkovu hlavičku. A tak dal tříbodové razítko na výsledek v nastavení, když hostující brankář vyběhl na standardku, tu ale Převýšov nezvládl a z protiútoku dopravil do sítě po Kropáčkově přenechání Kyndl.



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , T. Habart [-] , T. Hájovský [-] , D. Vaněček [-] (79. M. Kyndl [-] ) , M. Mlynařík [-] , M. Folejtar [-] (69. O. Stružka [-] ) , F. Dvořák [-] (78. R. Kropáček [-] ) , M. Hoffmann [-] (64. P. Šácha [-] ) , M. Knakal [-] , D. Hradecký [-] (89. M. Ruda [-] )

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Jarkovský [-] , J. Černý [-] , V. Karal [-] (19. P. Veselka [-] ) - P. Novák [-] (89. J. Věchet [-] ) , M. Zezula [-] (46. T. Bastin [-] ) , L. Kraják [-] , K. Krejčík [-] (78. J. Labík [-] ) , T. Sedláček [-] , J. Špidlen [-] , T. Labík [-] -

ŽK: 51. M. Mlynařík , 93. M. Ruda - 16. J. Černý , 44. R. Petr .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kapoun Michal - TEUBER Ivan, VAŇKÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.