3:4p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice ztratily v druhém poločase náskok, ale bonusový bod si ujít nenechaly


Branky


35. J. Jelínek , 49. J. Petrů (p.) , 87. J. Petrů - 4. L. Batka , 11. L. Batka , 31. M. Verner
0

Duel sousedů v tabulce skončil po devadesáti minutách remízou, domácím hrdinou se stal dvougólový Petrů, který srovnal v 89. minutě! Hosté přitom vedli už 3:0..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice šly do vedení 3:0!

Oproti minulému zápasu na Olympii si připsali hosté ze Štěchovic skvělý start a hned ve čtvrté minutě šli do vedení, rychlý útok vedl Halbich, který ideální přihrávkou našel Batku a druhý jmenovaný poprvé překonal Straku. Následně se pokoušel ze střední vzdálenost sám Halbich, ale bránu přestřelil. Neúspěšně se pak tečovanou střelou prezentoval domácí Jelínek. 

Špatného startu soupeře využili hosté ke druhému gólu v jedenácté minutě, Verner výborně načasovanou přihrávkou našel Batku, pro kterého nebylo složité vstřelit svůj druhý gól. Domácím se nedařilo a nezměnil to ani přímý kop Svobody z nebezpečné vzdálenosti. Ještě hůře pak bylo domácím hráčům ve 31. minutě, nepřehledné situace ve vápně využil Košata k centru na Vernera, jenž se hlavičkou prosadil a zvýšil vedení štěchovického týmu.

 Postupně se ovšem soupeř začal dostávat do zápasu a ve 33. minutě se zkousli prosadit nůžkami zkušený kapitán Pavlík. Ve 35. minutě se už Zápy gólu dočkaly, když Jelínkovu střelu Soukup nedokázal vyboxovat.

 

Důležitý kontaktní gól padl z penalty

Kontaktní gól vstřelily Zápy ve 49. minutě, po faulu Busty ve vápně se k exekuci postavil Petrů a Soukupa s přehledem překonal. Pět minut poté se dostal do zakončení Švejda, jeho tvrdou střelu z voleje ještě jeden z hráčů stihl srazit do zámezí. Dvougólové vedení na hostující stranu a s tím spojeného hattricku měl v 62. možnost dovršit Batka, jehož střelu dokázal Straka zneškodnit velmi důležitým zákrokem. V 78. minutě centroval do vápna Švejda, hlavičkové zakončení Batky zamířilo do náručí Straky. Domácím hráčům se do hry vloudila nervozita a po nepřesných střelách Jelínka s Lukashovem se postili do ostrých konverzací s rozhodčím. 

Vyrovnání se soupeř nakonec dočkal v 87. minutě, rohový kop zamířil na hlavu Petrů a rozjásal hrstku fanoušků na tribuně. O všechny body mohli hosté přijít v nastaveném čase, nebezpečnou strandardku kousek za vápnem a z mírného úhlu Pavlík nevyužil. 

 

Následoval penaltový souboj, ve kterém jsme byli Štěchovičtí stoprocenetní a vyhráli ho 5:3.

 

AUTOR: MICHAL KUNC http://www.fotbalstechovice.cz/



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] , J. Jelínek [-] , V. Svoboda [-] , P. Pavlík [-] , V. Hron [-] (46. J. Kalaš [-] ) , M. Novák [-] (76. O. Lukashov [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Petrů [-] , F. Hakl [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , F. Busta [-] , M. Verner [-] (79. J. Beneš [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] , D. Halbich [-] (58. T. Bulíř [-] ) , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] (85. S. Hřebeček [-] ) , L. Maršálek [-]

ŽK: 24. M. Jelínek , 80. P. Putz , 87. J. Petrů - 25. D. Halbich , 67. M. Verner , 92. J. Beneš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hock David - DUJSÍK Jiří, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.