FOTO: Fořt v poslední vteřině vystřelil domácím tři body


Branky


0

Pavel Fořt ve třetí minutě nastavení vstřelil svůj druhý gól v zápase a rozesmutnil Vyšehradské. Domažlice tak pod trenérem Kronďákem vyhrály i třetí zápas, Vyšehrad má bilanci opačnou - v Domažlicích zaznamenal třetí porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšehradská aktivita vyšla naprázdno

Hosté vstoupili do utkání aktivně a brankář Šiman se musel mít na pozoru. A zvlášť před Volešákem, jehož standardky patří k nejlepším v ČFL, což ukazoval i v prvních minutách a přímých kopech tohoto duelu. Vyšehrad hrál s míčem častěji, ale v zakončení se mu nedařilo, Pilík z dobré pozice bránu minul. Za domácí kontroval další exligový hráč, třiatřicetiletý Pavel Fořt. A při své třetí střele na bránu se již prosadil. Naběhl si na Mužíkovu kolmici a rychlou střelou možná i trochu překvapil Wintera - 1:0. Domácí nebyli v první půli lepším celkem, ale do kabin šli spokojenější.

Fořt domácím hrdinou

Domácí brankář Šiman měl i ve druhé půli více práce. A nakonec kapituloval. Hosté srovnali v 59. minutě, Smolák si ve vápně naběhl na zpětnou přihrávku a napálil míč do sítě, gólman byl na své beky hodně naštvaný - 1:1. A zanedlouho Vyšehrad vedl. Hosté znovu vyšachovali Domažlice v šestnáctce a Volešák osamocen na penaltě po Pilíkově přihrávce zakončoval do odkryté brány - 1:2. Pražané tak dokonale zúročili svůj tlak.

 

Druhý gól ovšem domácí tým probudil. Stav Jiskra srovnala zásluhou střídajícího Černého, kterého dobře našel Hejda a hráči už jen stačilo nastvit nohu - 2:2. Remízu nechtěl nikdo a hrál se fotbal nahoru dolů. Pilík v tutovce minul, na druhé straně zlikvidoval Winter Mužíkovu palbu. To ale stále nebylo vše. V posledních sekundách hry vlétl na soupeřovu polovinu domažlický kapitán Mužík a poslal před bránu přesný centr, do kterého trknul Fořt a odšpuntoval obrovskou domažlickou radost - 3:2!



Počet diváků: 250. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.