3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky se probraly pozdě, tříbrankovou ztrátu nedohnaly


Branky


0

Štěchovice se brzy dostaly do dvougólového vedení, Batka ještě navýšil ve druhé půli, ale závěr byl přesto ještě dramatický...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice zažily povedené úvodní dějství

Především první poločas by se dal označit jako jeden ze štěchovických nejlepších v sezoně. Ve čtvrté minutě nařídil rozhodčí Pastyřík pokutový kop po faulu Jägera na Batku, posléze se pak s velkým přehledem prosadil Košata, který nedal Bojčukovi šanci. Uplynuly pouze čtyři další minuty a Bojčuk musel opět lovit balon ze sítě, Hřebeček doběhl téměř ztracený balon na hranici hraní plochy, naservíroval balon na Maršálka, jehož střela z voleje zamířila přímo pod břevno. Další velké šance pak skončily neúspěchem, například Bustova hlavička po standardce Nováka skončila těsně vedle tyče. Do ojedinělé šance se Benátky dostaly ve 14. minutě, když se Borovička pokusil zakončit signálem rozehraný rohový kop. Pokračoval domácí tlak, ve 21. minutě se  Busta dostal opět do zakončení, jeho zajímavý pokus tělem si, stejně jako předešlé hlavičkové zakončení, cestu mezi tři tyče nenašel.

 

Sedm minut poté unikl obráncům Košata, ale v tutové šanci byl vychytán skvělým Bojčukem. Ve 32. minutě si opět zastříleli štěchovičtí obránci, nejprve Maršálek tečovanou střelou zamířil vedle tyče, poté po jednom z několika rohových kopů musel Bojčuk vyškrábnou gólovou šanci Busty, který neuspěl ani ve třetí velké příležitosti. Z minima maximum mohly Benátky vytěžit ve 36. minutě, střelecký pokus Knoblocha k tyči totiž musel méně vytížený Soukup pohotově vyrazit. Zbytek prvního poločasu byl již pouze v domácí režii, Novák přestřelil bránu v jasné pozici, Košata dokonce v posledních dvou minutách spálil dvě obrovské šance, nejprve mu gól vzal Bojčuk dalším perfektním zákrok, poté zamířil při druhém pokusu mimo bránu.

Hosté se díky duu K+K dostali na dostřel

Druhý poločas už byl na šance skromnější, ale jeho začátek téměř kopíroval ten první. Po pěti minutách hry našel Košata centrem osamoceného Batku, který potvrdil svoji pozici nejlepšího střelce týmu a zvýšil vedení na 3:0. Velmi dobře a nadějně vypadala i šance Švejdy či Košaty, jemuž připravil pozici Šum, který jako jediný ze všech hráčů na hřišti doběhl zdánlivě ztracený míč. Potvrdilo se pak pravidlo nedáš - dostaneš, když z následného protiútoku snížil stav utkání vcelku osamocený Kocourek z malého vápna. Jedenáct minut poté, v 77. minutě, se dostaly Benátky do přímého kontaktu, když se střelecky prosadil Knobloch. V 88. minutě se mohl Šum dočkat premiérového gólu ve štěchovickém dresu, tomu však nebylo přáno a napůl opuštěnou bránu minul. Soupeř se již do další šance naštěstí pro domácí celek nedostal a tak dramaticky vypadající koncovka skončila dobrým koncem pro štěchovické hráče.

 

Autor: Michal Kunc, redaktor webu TJ Štěchovice



Ohlasy k zápasu



SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Utkání bych rozdělil na dvě části. Celý první poločas jsme hráli velice špatně. Hned ve čtvrté minutě jsme inkasovali po faulu z pokutového kopu a následně v osmé minutě jsme prohrávali už dva nula. Tento hrůzný vstup do utkání nás opařil. Štěchovice nás přehrávaly a mohly do poločasu přidat i několik dalších branek. V úvodu druhé půle jsme inkasovali na tři nula podle mého názoru neregulérně z ofsajdu. Paradoxně nás však tato branka nakopla. Najednou jsme začali hrát daleko odvážněji a mít i více ze hry. Díky naší aktivitě se nám podařilo vstřelit dvě korigující branky. Posledních cca třináct minut jsme odehráli vabank s cílem pokusit se o vyrovnání což se nám bohužel nepodařilo.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] (72. J. Cienciala [-] ) , M. Mareš [-] (90. J. Beneš [-] ) , L. Maršálek [-] , F. Busta [-] , L. Novák [-] (81. D. Halbich [-] ) , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] (59. M. Šum [-] ) , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-]

SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - M. Horák [-] , J. Synek [-] (53. O. Špilár [-] ) , M. Sedláček [-] (87. M. Korec [-] ) , J. Jäger [-] , M. Borovička [-] , J. Sudek [-] (46. M. Karásek [-] ) , O. Šíma [-] (34. J. Kamlach [-] ) , J. Knobloch [-] , R. Žaloudek [-] , J. Kocourek [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.