8:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd neměl s Mořinou slitování


Branky


20. J. Baka , 32. J. Baka , 38. J. Baka , 48. F. Houba , 49. J. Baka , 62. J. Baka , 70. M. Barták , 83. V. Kučera - 10. J. Kubín
0

V desátém kole přivítali sokolíci na domácím hřišti Baník Mořina, na který jsme před tímto zápasem ztráceli jeden bod. Očekával se vyrovnaný a bojovný zápas, minulý rok pokaždé domácí ukázali svoji pohostinost, kdy jsme si nejprve jako hosté na podzim odvezli výhru 3:1, naopak na jaře na domácím hřišti jsme prohráli v poměru 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Domácí si připsali první šanci zápasu, ale Kučera neuspěl. Stejně tak na druhé straně neuspěl z malého vápna Kubín, kterého skvěle vychytal Fleischer! V desáté minutě už byl ale úspěšnější hostující čahoun, který využil chybu Svárovského a prostřelil Fleischera - 0:1. Sokolíkům chvíli trvalo se vrátit do zápasu, ale naštěstí už po deseti minutách přišlo vyrovnání, kdy se na hraně ofsajdu prosadil Baka - 1:1.

 

Za dalších deset minut jsme už šli do vedení, Trojan posunul míč opět na Baku, který nezaváhal - 2:1. Čistý hattrick Baka zkompletoval ve 38. minutě po akci Houby - 3:1. Hosté mohli korigovat, ale prudkou střelu dokázal Fleischer na tyč.

 

Do druhé půle vystřídal Fleischera v bráně Sloup, jedinou vážnější šanci hostů v druhé půli ale dokázal vytlačit na břevno. Naopak nástup sokolíků se podobal tomu ze Zdic, nejprve ve 48. minutě Kučera nahrál na první gól v dresu sokolíků Filipu Houbovi - 4:1. Za minutu doběhl míč u rohového praporku opět Houba, pohrál si s jedním z obránců, odcentroval levačkou a Baka se hlavou opět nemýlil - 5:1.

 

Svůj pátý gól v zápase přidal Baka po hodině hry, kdy zvyšoval už na 6:1 po akci Kokrdy, který připravil našemu střelci míč před prázdnou bránu. Poté měl na noze svůj první gól Martin Bálek, který se dobře s míčem otočil ve vápně, ale trefil pouze boční síť. Další gól tak přišel v 70. minutě, hosté zahrávali roh, který sebral Sloup, ten rychlým výhozem našel na půlce Kučeru, který posunul na sprintujícího Bartáka, jeho střelu lehce tečoval dobíhající obránce, brankář si sice sáhl na balon, ale takové ráně nemohl v cestě do brány zabránit - 7:1.

 

Na konečných 8:1 posunul výsledek Kučera pět minut před koncem.
Důležité tři body do tabulky, výrazně vylepšené skóre, které jsme díky tomuto zápasu dostali do vyrovnaného stavu. 

 

Napsal, Petr Burian (hráč domácích)



Sestavy


Vysoký Újezd
M. Fleischer [-] (46. T. Sloup [-] ) - P. Vraštil [-] (60. M. Bálek [-] ) , M. Barták [-] , P. Zima [-] , F. Houba [-] , J. Baka [-] , J. Svárovský [-] , V. Kučera [-] , P. Burian [-] , O. Kail [-] , M. Trojan [-] (46. M. Kokrda [-] )

Mořina
J. Krátký [-] - J. Kubín [-] , D. Kratochvíl [-] , L. Jambor [-] , D. Váňa [-] , O. Tvrzník [-] , J. Kárník [-] , R. Kubín [-] , M. Váňa [-] , A. Jakobe [-] , M. Tláskal [-]

ŽK: 88. D. Kratochvíl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TICHÝ Jiří - SLOUP Jiří (N), KUBÍN Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.