EXPERT TIP - 16.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 12.3.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro první jarní kolo jsme se vydali za tipy na Košutku za Milanem Primasem.




Milan Primas

Milan patří mezi nejvtipnější hráče 1.A třídy, který svými pozápasovými hodnoceními jistě baví nejen kabinu svou, ale i soupeřovu. A u Expert tipu tomu nebude jinak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 77 - 15 - 8 %
Komentář experta:

Žihle vs. Svéradice, můj tip 3:1. Řekl bych, že Žihle je jeden z týmů, kde hrozně záleží jak se sejdou. Věřím, že po zimní pauze by mohli být v rámci možností komplet. Navíc dalším faktorem je umělka, dopolední čas výkopu a pro hosty celkem kus cesty. Vše hovoří pro domácí.

Tip experta: 2 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Kaznějov vs. Košutka, můj tip 1:2. Těšil jsem se na přírodní trávu, bohužel nedá se nic dělat. Umělka v Bříze je maličká a hodí se spíš na volejbal, takže místo balónu se zas budou okopávat holeně a kotníky budou cinkat jak varhany na vánoční mši Jana Jakuba Ryby. Míč bude neustále ve vzduchu a bude narušovat vzdušný prostor nad Českou Republikou, suma sumárum myslím, že to bude o jeden gól a věřím, že v náš prospěch.

Tip experta: 2 15 - 0 - 85 %
Komentář experta:

Kralovice vs. Petřín B, můj tip 0:2. Kralovice jsou sympatické mužstvo a přeju jim, ale proti dravcům z Petřína budou bohužel bez šance. Ačkoliv houževnatí domácí nedají svoji kůži zadarmo, tak tipuju tři body pro Petřín s dvougólovým náskokem.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Žákava vs. Luby, můj tip 5:1. Očekávám, že hosté se vrátí s prázdnou. Předpovídám i gólové hody a spokojené domácí fanoušky. Žakavskejm klukům to přeju i kvůli tomu, že pár jich znám a umí se taky podívat na dno flašky pěkně zblízka.

Tip experta: 2 8 - 8 - 84 %
Komentář experta:

Bělá vs Tachov, Můj tip 0:6. Při vší úctě k domácím borcům tady očekávám nejjasnější záležitost úvodního jarního kola. Po očku jsem sledoval výsledky v přípravě a Tachov drancoval hřiště svých soupeřů jako stádo sarančat. Obávám se, že síť za zády domácího gólmana bude vyklepaná jak koberec na pavlači.

Tip experta: 1 62 - 15 - 23 %
Komentář experta:

Sušice vs Rokycany B, muj tip 3:1. Se Sušicí jsme sehráli přátelské utkání tradičně v rámci našeho soustředění a zdála se mi nejlepší za poslední léta. Myslím, že bude chtít začít tam kde na podzim skončila a připíše si tři body.

Tip experta: 0 61 - 8 - 31 %
Komentář experta:

Mýto B vs. Mochtín, Můj tip 2:3 po penaltách. Vidím to na plichtu, záležet bude v jaké sestavě se domácí slezou. Určitě bude hrát hodně mladých jezdců. Mochtín má kvalitní mužstvo a očekávám remízu a bod pro hosty navíc po penaltách.

Tip experta: 1 70 - 15 - 15 %
Komentář experta:

Křimice vs. Hrádek, můj tip 6:3. Na závěr zkusím divočinu. Křimice se do toho umí ofenzivně opřít a může dojít k přestřelce. Záležet bude i na formě kanonýra Havlíčka, jestli v zimě jel objem na kilometry nebo spíš na půllitry. Na každý pád tři body zůstanou doma.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Chovánek 7
2. Lukáš Hudec 7
3. Tomáš Majerčík 6
4. Jakub Volák 6
5. Michal Tichý 6
6. Venca Likeš 6
7. petr loukota 6
8. Jan Voráč st. 5
9. jan kopac 5
10. Petr Cingroš 4
11. petr hruska 4
12. Filip Kobza 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.