Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:30

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si poradily s Dobřany, "Pro nás je to škola," ví Kožíšek


Branky


12. D. Brabec , 20. J. Dvořák , 36. D. Brabec , 38. D. Brabec , 86. D. Brabec - 61. L. Radič , 68. T. Klír
25

Křimice potřebují sbírat body, a tak v zápase s Dobřany neponechali nic náhodě a úvodní poločas zvládli výsledkem 4:0. Ve druhém poločase dokázali hosté snížit, ale body stejně zůstaly v Křimicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křimice do zápasu vstoupily nejlépe jak mohly, naopak trenér hostů byl s výkony svých svěřenců hrubě nespokojen. Tři hráči tak brzy museli ze hry ven, když v té době Křimice vedly po dvou vydařených centrech a gólech Brabce a Dvořáka 2:0.

Jenže ani střídání ve hře hostů pramálo změnilo, zejména co se skóre týče. Ač hosté dokázali ubránit nejlepšího střelce soutěže, a to zejména brankář Jehlík svými povedenými zákroky, tak na Brabce už byl kratší... Ten totiž byl v ráži a dobřanská obrana mu cestu za brzkým hatrrickem celkem usnadnila. Po slabém dostoupení ve vápně, kam se rovněž dostal celkem snadno, se obtočil kolem obránce a na zadní tyč přesnou střelou zvýšil na 3:0, aby o chvíli později dorazil Kropáčkův pokus, který Jehlík vyrazil před sebe, čímž mohl slavit hattrick. 

V samotném závěru zápasu mohli hosté snížit, když Simon Mertl vybojoval na straně míč, poslal jej před bránu kam nabíhal osamocený Hejhal, ale ten zblízka přestřelil.

 

 

 

Druhá půle pokračovala, jak první skončila, a to gólovkami hostů. Nejdříve Hejhal mířil z dálky kousek nad břevno, aby o chvíli později mohl vymíchat brankáře Šimon Mertl, ale na obráncích na brankové čáře pohořel. Jenže to nebylo od dobřanských vše... Po jednom z faulů domácích se Smetana zhostil dlouhého centru k vápnu, ten prodloužil Fabián na Radiče, který hlemýždí střelou o zadní tyč snížil na 4:1. Elán hosty neopouštěl a byli to právě oni, kteří byli lepší na place. V další šanci neuspěl Hejhal, ale k odraženému míči se dostal Bouček, který poslal přízemní centr přes celé malé vápno, na jehož konci do prázdné zakončoval Klír. V kontextu s předchozími neproměněnými šancemi to mohlo být zajímavé drama. 

 

Hosté do konce zápasu makali ze všech sil, domácím v útoku už moc nedovolili a když ano, vyznamenala se obrana v čele s Jehlíkem. To ale skončilo pár minut před koncem, kdy pro Dobřany zhasly i poslední naděje... Obrana nedokázala odvrátit nebezpečný míč přelévající z jedné strany na druhou kolem vápna, ten se pak dostal před penaltu a v pádu zakončil na konečných 5:2 svou čtvrtou brankou v zápase Brabec.

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: První poločas jsme dali hezké 4 branky a náš herní projev snesl vcelku dobré měřítko, výsledek prvního poločasu byl tak jednoznačný a za mě zasloužený. Druhý poločas jsme bohužel sundali nohu z plynu a možná i vyřadili do neutrálu, protože náš výkon nebyl dobrý. Hosté toho využili, vytvořili si nějaké šance a dokonce vstřelili dvě slepené branky. Drama jsme naštěstí nedopustili a ke konci utkání jsme ještě jednou brankou kosmeticky upravili na konečné skóre 5:2. Máme zkušené mužstvo a věřím, že všichni hráči, včetně náhradníků si uvědomují, že náš výkon v druhém poločase by v těžkých zápasech, které se nezadržitelně blíží a zřejmě rozhodnou o úspěchu či neúspěchu v soutěži, nemusel stačit. Naopak jsme rádi za 4 góly Davida Brabce, určitě mu pomohou k ještě větší pohodě v dalších utkáních.

TJ Dobřany
Josef Kožíšek, trenér: Nezachycovali jsme soupeřův pohyb, kombinaci, dostali jsme brzy dva góly a dá se říct, že se to s námi vezlo celý poločas. Soupeř byl jasně lepší, přehrával nás po všech stránkách. První poločas se nám hodně nepovedl. Do druhého poločasu už jsme vstoupili aktivně, trochu už jsme se také uklidnili. Samozřejmě také kvůli tomu, že už ten stav byl takový jaký byl. Povedlo se nám ale vstřelit dva góly hned za sebou, čímž jsme se dostali do hry. Postupem času jak jsme hru otevírali, tak se soupeř dostával do dalších šancí, z nichž vyústil pátý gól chvíli před koncem. Soupeř zcela zaslouženě vyhrál. Je vidět, že ta kvalita a zkušenost tam prostě je. My sbíráme zkušenosti a pro naše mladé kluky je toto doopravdy škola. Věřím, že se to bude postupně jen zlepšovat.



Sestavy


FC Křimice
- T. Čechura [-] , J. Pekárek [-] , R. Hřebík [-] (60. V. Kuneš [-] ) , P. Grambal [-] (68. Z. Bečka [-] ) , M. Pinc [-] - D. Brabec [-] , L. Čejka [-] (68. P. Havlíček [-] ) , J. Dvořák [-] - R. Kropáček [-] - J. Moravec [-] , J. Dytrt [-] (60. T. Lemák [-] )

TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - M. Hájek [-] (24. D. Mertl [-] ) , J. Rajt [-] (24. V. Bouček [-] ) , Š. Mertl [-] (61. T. Klír [-] ) , T. Mertl [-] , M. Skřivan [-] (24. M. Fabián [-] ) , A. Černý [-] , P. Smetana [-] , M. Hohlberger [-] , L. Radič [-] , P. Hejhal [-] (89. K. Kripner [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Další jasná záležitost, Křimice Dobřany přejedou - 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích