Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O bodech rozhodla v Horšovském Týnu úvodní desetiminutovka


Branky


25

Šlágr kola nabídl zápas Horšovského Týnu s Chlumčany. Hosté zaspali úvod zápasu a rychle prohrávali o dva góly. To pak dotahovali de facto celý zápas. Snížit se jim povedlo, na body to ale v Horšovském Týnu nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili ve velkém stylu domácí hráči. Ti v úvodních minutách dokázali nastřelit břevno a v 6. minutě už se radovali z gólu. O ten se postaral Oleksandr Yaroshenko a domácí tak rychle vedli. A nezůstalo u jednoho gólu. V 10. minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji. Na 2:0 zvyšoval Yurii Kokhan. Zbytek poločasu už žádný gól nenabídl. Domácí měli pár příležitostí, hosté zkoušeli střílet ze střední vzdálenosti a pomáhat si standardními situacemi. Gól už ale v úvodním dějství nepadl.

 

 

 

Druhý poločas byl vyrovnaný. S tím, že se postupem času dostávali více na míč hosté z Chlumčan. Dlouho to ale nedokázali přetavit v kontaktní gól. To se povedlo až v 80. minutě střídajícímu Filipu Šteffelovi. Toho času už hráli domácí v 10 lidech. Střelec druhého gólu - Yurii Kokhan - totiž viděl druhou žlutou kartu. Na konci zápasu místo toho aby hsoté vyrovnali, tak znovu inkasovali, kdy spolupráci s Dibrivnyim zakončil gólem na konečných 3:1 domácí kapitán Marek Falout.

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do zápasu jsme vstoupili lépe než soupeř. V prvních minutách jsme trefili břevno, pak už jsme se ale prosadili. Krásnou střelou z hranice vápna se trefil Yaroshenko. V 10. minutě přidal druhý gól Kokhan, který důrazem dotlačil míč do brány. V prvním poločase jsme měli ještě nějaké příležitosti, soupeř hrozil spíše ze standardek a střel ze střední vzdálenosti. Druhý poločas začal vyrovnaně, postupem času byly ale Chlumčany o něco aktivnější a po vyloučení Kokhana a obdržené brance v 80. minutě to vypadalo, že nás čekají krušné chvíle. Po tlaku Chlumčan ale přišlo na akci Falout-Dibrivnyi- Falout po které jsme vedli 3:1, pak už se skóre nezměnilo a podle mě tři body zůstaly zaslouženě doma.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Bohužel jsme opět nechytili začátek zápasu, a soupeř šel do dvoubrankového vedení v brzkých 10ti minutách. Po zbytek poločasu byla hra v celku vyrovnaná, i když měl soupeř menší optickou převahu, tak do poločasového hvizdu už se stav utkání neměnil - 2:0 pro domácí. V druhé půli jsme hráli více na míči zase my, a dokázali jsme soupeře zmáčknout a přehrávat. Bohužel pro nás jsme všechny potencionální šance na vstřelení branky zahodili. Soupeř hrozil hlavně z rychlých brejkových situací, které ale také nedokázal dotáhnout do gólového konce, a tak byl zápas pořád otevřený… Nám se přece jenom podařilo po jedné z mnoha příležitostí snížit na 1:2, ale další branku jsme k naší smůle vstřelit nedokázali, i když příležitosti k tomu byly… Soupeř pak ke konci zápasu potrestal naši chybu u poloviny hřiště, kde si s danou situací poradili na výbornou a dali zápasu konečný výsledek 3:1.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - T. Novák [-] , M. Dibrivnyi [-] , V. Khainas [-] , O. Tarasiuk [-] , M. Falout [-] , O. Yaroshenko [-] , O. Chrž [-] , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - J. Javorský [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Dostálík [-] , P. Šimána [-] , A. Beránek [-] , J. Havlíček [-] , M. Němeček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 38. Y. Kokhan , 42. V. Khainas , 61. I. Tykhnenko - 14. L. Milota , 30. J. Havlíček , 34. P. Dostálík , 48. J. Javorský , 89. F. Šteffel . ČK: 74. Y. Kokhan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rubáš Jakub - NESVADBA Karel, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Šlágr kola, oba týmy top - 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza