Hráčem Podzimní. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 17.11.2021

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Žiak

79%

S Honzou Žiakem jsme na podzim, jako s hráčem 3. kola, dělali rozhovor, u kterého jsme se hodně pobavili. Jeho trhání sedmikrásek se stalo chvilkovým internetovým boomem a v Mochtíně se nemluvilo o ničem jiném. Co si pro nás připraví v rozhovoru jako hráč podzimu? Nechme se překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Trojovský 20%
3. Jaroslav Bodurka 1%


0

V lednu skončilo hlasování o hráči podzimu a po kontrole hlasů můžeme jednoznačně říci, že vítězem se stal odhlasovaný vítěz Jan Žiak, ofenzivní hráč Mochtína. Ten obdržel 78,92% všech hlasů. Kolik jich ale bylo, při převodu na celá čísla, to se dozvíte v rozhovoru. Jeho podporovatelé se jistě nemají za co stydět.

 

Na druhém místě se s 20,08% hlasů umístila petřínská defenzivní stálice, Martin Trojovský. Na třetí příčce, bohužel s ohromnou ztrátou pak brankář Kralovic, Jaroslav Bodurka, který získal pouhých 0,53% hlasů. Jeho podporovatelé zřejmě hned po prvních dnech hlasování věděli, že zde pšenka nepokvete a Jaroslav tak získal pouhých 136 hlasů. To by ani v sezóně nestačilo na výhru v rámci sestavy kola.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.