Jakub Boček: Slavia určitě vyhraje ligu a Plzeň se bude topit někde uprostřed tabulky

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal záložník FK Horažďovice, Jakub Boček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Kubo, gratuluji k vítězství. Horažďovice ovládly hlasování podruhé za sebou. Kdo si myslíš, že na tom má z týmu největší podíl?
Myslím si, že hlavní podíl na tom má náš nový týmový instagramový účet, kde se tyto události sdílí. Tím chci také poděkovat všem, kdo pro mě hlasovali.
V posledním kole jste porazili Hrádek. Jak vnímáš derby s odstupem času?
Derby mělo grády, jak má derby mít. My jsme měli nad zápasem většinu času kontrolu, i když jsme se na konci báli o vítězství, ale zaslouženě jsme vyhráli.
V týmu působíš se svým bráchou Honzou. Jak se ti s ním hraje? Probíhá nějaké sourozenecké hecování před nebo během zápasu?
Hraje se mi s ním dobře. Myslím, že je mezi námi nějaká ta fotbalová chemie. Hecování je před zápasem vždy takové týmové, jelikož bratr je kapitánem mužstva.
Honzovi se v minulé sezóně střelecky dařilo. Troufneš si tipnout na kolik gólů dosáhne v tomto ročníku?
V tomto ročníku na moc gólů nedosáhne, protože nastoupil jeho bratr striker, který všechny góly nastřílí za něj. (směje se)
Ty jsi velkým fanouškem Slavie, zatímco brácha fandí Plzni. Jak vidíš umístění obou týmů na konci sezóny 2023/2024?
Slavia určitě vyhraje ligu a Plzeň se bude topit někde uprostřed tabulky.
Dokážete spolu vůbec sledovat vzájemné zápasy těchto celků?
My zase takovou rivalitu mezi sebou v tomhle měřítku nemáme, ale když už sedneme na fotbal a dáme těch pár piv, tak ta rivalita je znát. (směje se)
Na chvíli zpět do minulosti. Vzpomeneš si ještě na své fotbalové začátky?
S fotbalem jsem začínal tady v Horažďovicích, pak jsem prošel U17 v Píseckém klubu. Poté jsem se nechal zlákat do nižší soutěže ve Veřechově a teď jsem se opět vrátil do Horažďovic, kde jsem zatím velmi spokojen.
Ve třetím kole vás čeká Starý Plzenec. Co od soupeře očekáváš?
Úplně nevím, co od soupeře čekat. Budeme se soustředit na zápas jako pokaždé a doufám, že zvítězíme.
Závěrem bych se chtěl zeptat, co rád děláš ve volném čase, pokud zrovna nekopeš do balónu?
Ve volném čase jsem rád s kamarády a věnuji se autům. Rád si také zajdu s přáteli na pivo a užívám si volného času u filmu či seriálu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.