HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 je za námi a my vám nyní přinášíme sestavu roku! První tři týmy v soutěži mají v sestavě po dvou hráčích, mužstva od 4. do 8. místa jednoho zástupce. Kdo se stane nejlepším hráčem sezóny, závisí pouze na vašich hlasech. Hlasovat můžete do konce července! Chtěl bych poděkovat všem trenérům, hráčům, členům realizačního týmu, fanouškům a fotografům, kteří se na sestavě roku podíleli! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ:

 

Matěj Vacek (Chotěšov) - Prakticky v každém zápase, v kterém nastoupil, patřil k nejlepším hráčům. Vždy dirigoval hru zezadu a i přesto, že je jeden z nejmladších hráčů v týmu, tak je to vůdčí typ. Nechyběl na jediném tréninku. 

 

OBRANA:

 

Jiří Brabec (Hrádek) - Poctivý obránce, který nevypustí jediný souboj. Zároveň nemá problém s rozehrávkou a je nebezpečný při standardních situacích. Na konto si připsal mimo jiné pět branek. 

 

Štěpán Gajdečka (Hrádek) -  Nejlepší hráč Hrádku na jaře. Důrazný stoper, který se nebojí vyvézt balón a podpořit útok. Když k tomu přidáme rychlost a velkou úspěšnost v hlavičkových soubojích, tak máme komplexního stopera. 

 

Tomáš Vacek (Chotěšov) - Zdobí ho skvělá technika, rychlost a cit pro hru, zkrátka má fotbal v krvi. Často chválen od trenéra a několikrát se objevil v sestavě kola. 

 

Tadeáš Mertl (Dobřany) - Zažil velmi povedené jaro. Pravidelně podával kvalitní výkony a několikrát se objevil v sestavě kola. Dobřany si celkově vedly v defenzivě na výbornou a obdržely pouze 22 branek, což je nejméně ze všech týmů. S týmem nakonec oslavil zasloužený postup do I.A třídy. 

 

ZÁLOHA:

 

Lukáš Břicháček (Blovice) - V 15 letech nastupoval skoro celé jaro v základní sestavě, navíc se mu podařilo dát i svůj první gól za muže. Odmakal celou zimní přípravu a během sezóny pravidelně chodil na tréninky. V naší sestavě trochu mimo svou pozici, hrál na kraji zálohy. 

 

Pavel Javorský (Měcholupy) - O zimní přestávce posílil Měcholupy a hned se zařadil mezi opory týmu. Stihl vstřelit 7 gólů a připsal si několik asistencí. Je na něm vidět, že hrál vyšší soutěže, silný v rozehrávce a krytí balónu, současně má velký přehled ve hře. Nejlépe se mu hraje na podhrotu, ale nemá problém zahrát i defenzivější roli ve středu zálohy nebo se stáhnout na stopera. 

 

Jakub Fiala (Klatovy) - V sestavě mimo svou pozici. V sezóně nejčastěji nastupoval na hrotu, kde stihl soupeřům nasázet 14 branek. Když se mužstvo sešlo v malém počtu, tak neměl problém zaskočit i v obraně, čímž prokázal kvality univerzála. 

 

ÚTOK:

 

Jaroslav Kubaň (Chanovice) - Pan střelec a zároveň velmi týmový hráč. Nikdy se nevzdává a každé utkání odmaká na 100 %. V této sezóně vstřelil 22 gólů, čímž se zařadil v tabulce střelců na třetí místo.

 

Ondřej Havlíček (Dobřany) - S 29 přesnými zásahy se stal nejlepším střelcem soutěže. V pěti zápasech vstřelil hattrick a v jednom utkání dokonce čtyři góly. S Dobřany nakonec oslavil zasloužený postup do I.A třídy. 

 

Jan Karásek (Horažďovice) - Útočník, který sice nedává moc gólů, ale zato udělá spoustu černé práce pro spoluhráče. Perfektně si kryje balón tělem a má výborný první dotek. Bez diskuze nejlepší hráč Horažďovic v jarní části sezóny. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.