HISENSE SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 28.10.2023

0

V 11. kole nám to tam padalo a týmy dohromady vstřelily rekordních 41 gólů. TJ Měcholupy se rovněž postaraly o zatím nejvyšší letošní výhru, když pokořily TJ Pfeifer Chanovice 11-0! Domácím týmům se ale celkově nedařilo a zvítězily pouze v jednom zápase, naopak hosté slavili vítězství hned pětkrát a jeden duel skončil remízou. Předem se omlouváme všem hráčům, které jsme ve formaci 4-5-1 dali na jinou pozici, než obvykle hrají. Ale věříme, že by si s ní i tak poradili.

BRANKÁŘ:

 

Aleš Martínek - Předvedl několik výborných zákroků v zápase proti Blovicím a udržel čisté konto. Nakonec se mohl radovat z výhry, když v 85. minutě rozhodl jeho spoluhráč Dominik Vraný. 

 

OBRANA:

 

Vladislav Fiala - Nastoupil netradičně v obraně (konkrétně na pozici stopera) a podal výborný výkon jak dozadu, tak i dopředu. Sice neproměnil penaltu, ale to si vynahradil v 75. minutě, kdy pěkně přeloboval brankáře. 

 

Martin Jiřina - Záložník, který ale proti Svéradicím nastoupil na pozici středního obránce. V soubojích byl naprosto suverénní, navíc vyrovnávající gól soupeře padl až v době, kdy už na hřišti nebyl. 

 

Michal Chaluš - Jako správný kapitán předvedl výborný výkon na hřišti Mochtína. Nastoupil ve středu zálohy, vstřelil dvě branky a mohl přidat i třetí, ale zřejmě nechtěl platit pokutu za hattrick (jak po zápase výstižně uvedl brankář Strážova O. Pressl).

 

Stanislav Bečka - Dříve útočník Měcholup, který se tuto sezónu našel na beku. Pozice mu dokonale sedí, jelikož zde využije svou rychlost a zároveň nemá problém podpořit ofenzivu, což potvrdil dvěma góly proti Chanovicím.

 

ZÁLOHA:

 

Petr Majer - Svéradický záložník byl po celé utkání velmi aktivní, vstřelil obě branky svého týmu a hlavně jeho druhá trefa znamenala cenný bod z půdy Hrádku. 

 

Stanislav Hefert - Patřil k nejlepším hráčům Spáleného Poříčí. Neskutečně moc toho naběhal, poctivě si plnil defenzivní úkoly, vybojoval penaltu a skvělý individuální výkon korunoval brankou v 87. minutě. 

 

Adam Faltys - Po celý zápas hecoval spoluhráče a byl duší týmu. Hlavně díky němu Horažďovice vyhrály těžké utkání v Klatovech, proti kterým se mimo jiné dvakrát prosadil.  

 

Dušan Bálek - Měcholupy uštědřily Chanovicím těžký debakl a domácí ofenzivní hráč na tom měl velký podíl. Do sítě soupeře se trefil hned třikrát, přesně kombinoval se spoluhráči a pro hosty byl neustálou hrozbou. 

 

Luděk Soušek - Dvě standardní situace = dvě branky. Potvrdil formu z minulých týdnů a předvedl další sebevědomý výkon okořeněný góly.

 

ÚTOK:

 

Tomáš Hrach - Společně s brankářem M. Alblem byl velkou oporou Losiné v duelu se Starým Plzencem. Dvěma brankami přispěl k těsnému vítězství 3-2. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2023 15:22 do 01.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.