Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme Vám sestavu podzimu! Jelikož už nás v letošním kalendářním roce více zápasů nečeká, můžeme se alespoň vrhnout do výběru toho nejlepšího hráče za celý podzim! Hlasovat můžete každý den, až do 16.12.2020 a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a vyberte si svého vítěze. Nezapomeňte, že registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom každých 24 hodin! 

BRANKÁŘ:

Zde hovoří čísla jasně. Jedničkou v sestavě podzimu nemůže být nikdo jiný než JIŘÍ MORAVEC z Křimic.

 

OBRANA:

VÁCLAV KŘEŠ je prvním zvoleným obráncem sestavy podzimu. V Přešticích se mu daří a na pozici levého obránce se na něj může zbytek obrany spolehnout. Navíc vstřelil 2 branky.

Křimickému brankáři pomáhá s jeho sttistikami taktéž jeho obrana. Hlavním kormidelníkem je VLADIMÍR BREJCHA. I za ním stojí úspěchy křimické obrany.

Posledním zvoleným obráncem je JOSEF KOLERUS z klatovského béčka. I on se podílel na výborné defenzivní činnosti svého týmu po celý krátký podzim.

 

ZÁLOHA:

Na levou stranu zálohy jsme umístili ofenzivního PATRIKA ŽÁKA z Pačejova. Jeho tým je sice předposlední, ale svými 7 brankami je jedním z nejlepších střelců soutěže.

Prostředek zálohy patří dvojici ADAM VACEK z klatovské rezervy, který vsítil v sezóně 8 branek a křimickému JAKUBU SZEDMÁKOVI, který má o jeden zářez na pažbě méně. Oba jsou hnacími motory svých mančaftů.

Na pravou stranu zálohy byl umístěn bolešinský RADEK ŠINDELÁŘ. Ten sice vsítil pouze jedinou branku, ale za to jich několik připravil a díky šikovnosti je také častým terčem nedovolených zákroků v pokutovém území.

 

ÚTOK:

Útočnou trojici načneme MARTINEM TUŠKEM z Dobřan. Tento pětadvacetiletý ostrostřelec zaznamenal pro svůj tým 8 branek a je s Adamem Vackem druhý nejlepší střelec soutěže.

Na hrot jsme umístili horažďovického JANA BOČKA, který se dokázal prosadit šestkrát.

Posledním útočníkem a nejlepším střelcem soutěže je TOMÁŠ PŮTA. Kapitán a mladý sniper hrající za přeštickou rezervu se prosadil celkem 14 krát. Nemůže v sestavě chybět.

 

Znovu připomínáme, že hlasovat můžete až do 16.12.2020. Pokud jste registrovanými členy, hlasovat můžete každou hodinu a pokud ne, hlasovat můžete 1x denně. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.