Pivovary Lobkowicz SESTAVA ROKU - Divize A, 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Jan Vild - brankář, přezdívaný šašek, měl hromadu práce a několikrát svůj tým podržel. I přesto, co se v Mýtě dělo, tak se jim podařilo se zachránit. V několika utkáních čaroval a ofenzivní hráči soupeře nevěděli co s ním. Ale i tak budou hrát od nové sezony bohužel pouze krajský přebor. 

 

Ondřej Chocholoušek - v sestavě sezony nemůže chybět kapitán týmu, který neokusil porážku. Celý tým Přeštic se na něho mohl v klidu spolehnout a proto si zahrají ČFL. 

Jindřich Sojka - klatovský mladý a ambiciózní obránce. Společně se svým kolegou Mészárosem pustili za svá záda málokoho.

Pavel Krejčí - Pavel převzal kapitánskou pásku po ikoně Doubravky, tím je od nové sezony i trenér David Novák. Po Davidovi převzal kapitánskou pásku ten správný a zatím nedělá žádnou ostudu. 

 

Robin Polanský -mladý krajní záložník budějovické rezervy. Mnoho šancí svým spoluhráčům připravil a pár branek i sám vstřelil. Jeho spoluhráč nám doporučil právě jeho. 

Lukáš Mudra - velice ofenzivní záložník, který zahrává skoro každou standardní situaci Přeštic. Sice je většinou nejmenší na hřišti, ale v derby s Klatovama otočil zápas díky svými brankami hlavou. Celou sezónu dokazoval, jak skvělou kopací techniku má. 

Václav Lisý - kapitán a obrovská opora plzeňského Petřína. Když se zranil na pár zápasu v zápase s Přešticemi, tak to bylo znát a Petřínu velmi chyběl. 

Lukáš Roubal - velice podobný hráč jako přeštický jmenovec Mudra. Roubal táhl žlutomodrý především v ofenzivě. Nejen svými patnácti góly, ale i několika asistencemi. On a Pavel Krejčí se podíleli obrovskou měrou na tom, že Doubravka skončila na 4. místě.

Jindřich Kadula - nominovaný svým trenérem. Katovice se mohly spolehnout nejen na své fanoušky, ale i na Jindru.

 

A v útoku dva nejlepší střelci soutěže. 

Jan Zajíček - klatovský sniper porazil v tabulce střelců svého soupeře z Lomu pouze o jedinou branku. 26 branek za 30 zápasů je opravdu hodně, uvidíme jestli i v nadcházející sezoně bude oblékat dres Klatov.

Zbyněk Musiol - lomský kapitán a tahoun. I přesto, že se Lomu na jaře nedařilo, dokázal pronásledovat Zajíčka do posledního kola. A ani pět zásahů v posledních dvou utkáních sezony mu nepomohlo k předskočení. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.