Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná dostala výprask od Horažďovic


Branky


30. F. Paum (p.) , 59. F. Paum , 69. M. Kouřil , 88. S. Polák - 6. J. Nauš , 14. T. Jůda , 18. J. Pařil , 23. J. Nauš , 40. T. Greger , 59. D. Macoun , 72. J. Nauš , 77. D. Macoun , 83. M. Forman
0

Tlučná stále čeká na bod a v cestě jí tentokrát stály houževnaté Horažďovice. Ty už od prvních minut věděly, že si tři body z Tlučné odvezou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé čtyři zásahy do sítě Tlučné rozhodly o utkání

Horažďovice na domácí Tlučnou nastoupily ve velkém tempu a již po šesti minutách se radovali ze vstřelené branky. Špatnou domácí rozehrávku potrestal po přihrávce z levé strany Josef Nauš 0:1!

 

Za chvíli mohla Tlučná srovnat, když hostujícím obráncům utekl Dominik Černý, ale svůj únik nezakončil podle svých představ.

 

Ve 14. minutě padla druhá branka do sítě Tlučné. Přišla přízemní střela na brankáře Kabáta, který ji vyrazil pouze před sebe a pro dobíhajícího Tomáše Jůdu už nebyl problém skórovat - 0:2!

 

O 4 minuty později se radovaly Horažďovice znovu. Centr z levé strany uklidil za domácího gólmana Jan Pařil - 0:3!

 

Tlučná mohla korigovat o chvíli později, ale Miroslav Škoda nedokázal pěknou přihrávku usměrnit do sítě a trefil pouze stojícího brankáře Formana.

 

A když neuspěl ani Ondřej Šafránek, jehož střela mu nevyšla, tak trestali opět hosté. Josef Nauš se podruhé zapsal do listiny střelců - 0:4!

 

Po půl hodině hry se konečně dočkali také domácí. František Paum utekl hostujícím obráncům, udělal kličku brankáři a s klidem skóroval do prázdné brány - 1:4!

 

Deset minut nato si ale vzali hosté čtyřbrankové vedení zpět. Tentokrát se do listiny střelců zapsal Tomáš Greger, a Horažďovice tak vyhrály první dějství 1:5.

 

Přestřelka ve druhé půli

V 59. minutě padly hned dvě branky! Tu první vstřelil hostující Daniel Macoun a tu druhou domácí František Paum, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Škodu. Skóre utkání bylo po hodině hry 2:6!

 

V 69. minutě skórovali opět domácí! Střídající obránce Martin Kouřil využil přihrávky Jakuba Tomáška a snížil na 3:6!

 

Tři minuty nato skóroval znovu hostující Josef Nauš, který využil své rychlosti, utekl obraně a skóroval - 3:7! Tato branka pro Nauše znamenala hattrick.

 

V 77. minutě zvyšoval na 3:8 svou druhou brankou v zápase Daniel Macoun, a když o šest minut později vstřelil devátou branku do sítě Tlučné Michael Forman, tak to vypadalo na desítku. Formanův gól padl po přímém kopu domácích, který se jim nepovedl, hostující kapitán Nauš vedl rychlý protiútok, přihrál před bránu Formanovi, který nejprve s pomocí brankáře Kabáta trefil břevno, ale z dorážky už se nemýlil - 3:9!

 

Poslední branku utkání vsítila domácí Tlučná. Psala se 88. minuta, kdy domácí získali míč a šli do protiútoku. Miroslav Škoda přihrál na vápno Miroslavu Rosolovi, který pěknou střelou od břevna skóroval - 4:9! Rozhodčí nechtěl nejprve branku uznat, protože si myslel, že míč nepřešel brankovou čáru, ale pomezní sudí ho opravil a branku doporučil uznat.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Miroslav Rosol, střídající hráč: První půlku jsme hráli velmi špatně nebyla žádná komunikace a žádná velká souhra taky ne. Ve druhé půlce se to zlepšilo, ale v žádném případě jsme nestačili tempu Horažďovic, i když v druhé půlce polevili a my se dostávali do nějakých šancí a pár gólů jsme vsítili. Nakonec jsem i já dal gól jakožto náhradní gólman, když jsem si vzal dres náhradníka, který nemohl kvůli zranění nastoupit.




Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - M. Škoda [-] , D. Černý [-] (59. M. Kouřil [-] ) , F. Paum [-] , T. Keramidas [-] (83. P. Hromádka [-] ) , O. Šafránek [-] , J. Tomášek [-] (76. S. Polák [-] ) , J. Saitz [-] , M. Kouřil [-] , S. Škoda [-] , T. Žďárský [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - T. Greger [-] , J. Pařil [-] , J. Nauš [-] , J. Forman [-] , D. Macoun [-] , M. Forman [-] , J. Sova [-] , M. Šašek [-] , S. Šafránek [-] (76. M. Boř [-] ) , T. Jůda [-]

ŽK: 15. O. Šafránek , 34. S. Škoda , 70. T. Keramidas - 11. M. Šašek , 59. J. Forman .
Hráči zápasu: D. Macoun , J. Nauš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílek Aleš - ŽÁK Adam, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.